reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wypilam... Miałam zwykłą glukoze i pół cytryny wkropilam... I na początku było ok, ale druga polowa straszna... Tam już cytryny mało i roztwór bardziej gesty... Ale już po wypiciu ... O 9 wchodzę pobrać krew i o 10 :) teraz na czczo pobrała mi tylko z żyły głównej

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Wypilam... Miałam zwykłą glukoze i pół cytryny wkropilam... I na początku było ok, ale druga polowa straszna... Tam już cytryny mało i roztwór bardziej gesty... Ale już po wypiciu ... O 9 wchodzę pobrać krew i o 10 :) teraz na czczo pobrała mi tylko z żyły głównej

f2w39n7303c24ozn.png
Powodzenia oby do 10 :*

Wzięłam sobie książkę w razie co :) myślę, że najgorsze za mną choć głowa trochę zaczela boleć... Myślałam, że będzie lepiej bo ja całe życie słodkie jem, ale to było bardzo mdłe

f2w39n7303c24ozn.png
Ja wzielam krzyzowki jak bylam ;D oj tak najgorsze za Toba ja pozniej glod odczuwalam .. jak wyszlam to zjadlam kanapke i michalki ;)

Dzień dobry,
Taka porada dla Was dziewczyny. Jeżeli macie podwyższony cukier na czczo to obowiązkowo trzeba zjeść lekką kolację 30 min przed snem. Np. Jogurt naturalny i kromka chrupkiego pieczywa, kanapkę z chudą wędliną itp. Normy glikemii obecnie to 70-90 na czczo i <140 1h po rozpoczęciu posiłku. Pozdrawiam - słodka mama od 7tc ☺

Link do: Paczka ubrań 3-6 mies ( body, bluzki, spodnie ) dzis moze dotrze badz jutro :) myslicie ze dobrze zrobilam ?

fajne i cena dobra!

f2w39n7303c24ozn.png

wspołczuje i powodzenia ja sie szykuje na przyszly tydzien

Dziękuję :) Aż jestem ciekawa ile mi wyszło, przekonam się dopiero po 15.
Jeszcze 16 razy do pracy :D

dobrze ze to liczysz :D bo pracujemy chyba do tego samego dnia :D

reklama
ja juz w pracy przy kawie te przestawione godz mi nie sluza tak fajnie sie budzilam codziennie bez budzika o 6:30 a teraz nawet budzik dwa razy piszczy....

my wczoraj poswietowalismy awans Łukasza i nim sie obejrzalam byla 23:00

mój Antoś tez malo aktywny ostatnio wydaje mi sie ze zmienil pozycje i to dlatego bo i brzuch mam troche inny a jak juz kopnie to z innej str niz ostatnio...

Do góry