reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie dostałam info, że dzisiaj będzie kurier z łóżeczkiem dla Hani :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
U mnie bo teraz robiłam
Glukoza 18,00
Toxo 30,00 zł ja robiłam igg i to drugie wiec kazde po 30,00
Morfologia 20,00
Mocz 20,00

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś zapłaciłam za morfologię mocz i krzywą cukrową 36zl :) morfologia 8zl. Mocz 9zl. Krzywa 19zl. Zleciało już 45 min na szczęście :D byle do 9:15 :)

Aga , ja też i chyba Marika [emoji4] no mam nadzieję , że da się to wypić i będę w stanie dojechać do lekarza [emoji39]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma źle :) przynajmniej na mnie nie zrobiło to jakiegoś większego wrażenia :p ale z normalną mogłoby być gorzje.

Trzymam kciuki za wyniki [emoji106]
I żeby szybko te 2h minęły [emoji106]

Ja w nocy nadrobiłam podobną ilość ;) miłego nadrabiania :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki kochana :* już zleciało 50 min :) w sumie nawet nie wiem kiedy.

O właśnie, @olaaa7 - miałam wkleić ;)
Rozważ może, nim dokonczysz te, które zostały....

cd1b4e73ebc0a036f1bf0f580fb43532.jpg

3ecb60992a03c0d80c282eb5e6463eaf.jpg

Link do: Skakanie i mycie okien w ciąży - RODZICE.PL

0d1yrjjgtd95fou3.png
Obiecuję więcej okien nie myć :) zresztą mama już zapowiedziała że mi dziś umyje :)

Właśnie dostałam info, że dzisiaj będzie kurier z łóżeczkiem dla Hani :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super :) koniecznie pochwal się jak już złożycie :) My może kupimy w czwartek po wypłacie :) Ja dziś mam nadzieję, mierzyć sukienkę :D bo jest już wysłana z Zabrza :D

Heja :) siedzę i czekam w przychodni po glukozie. Nie było tragedii chociaż znam przyjemniejsze rzeczy do picia [emoji14] zobaczymy jak będzie dalej :D w każdym razie polecam cytrynową :) Mam na szczęście co robić bo czeka mnie nadrabianie 440 postów [emoji14] Dziś kończę 25 tydzień :)))
Mnie to za chwilke czeka tez mam ta cytrynowa. A ile razy bedziesz kuta tez tak jak ja 3 razy?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś zapłaciłam za morfologię mocz i krzywą cukrową 36zl :) morfologia 8zl. Mocz 9zl. Krzywa 19zl. Zleciało już 45 min na szczęście :D byle do 9:15 :)

Nie ma źle :) przynajmniej na mnie nie zrobiło to jakiegoś większego wrażenia [emoji14] ale z normalną mogłoby być gorzje.

Dzięki kochana :* już zleciało 50 min :) w sumie nawet nie wiem kiedy.

Obiecuję więcej okien nie myć :) zresztą mama już zapowiedziała że mi dziś umyje :)

Super :) koniecznie pochwal się jak już złożycie :) My może kupimy w czwartek po wypłacie :) Ja dziś mam nadzieję, mierzyć sukienkę :D bo jest już wysłana z Zabrza :D

Skladanie to myślę, że za 3 tygodnie... Najpierw schody, żebym mogła wejść normalnie do sypialni ;)

No i czekam na zdjęcia sukienki [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No coa ty tak szybko? Ja mialam chyba wszystkie kolory poza rudym rozowym. Czarny nosilam ze 4 lata pozniej braz a teraz blond jasny. A swoje naturalne mam ciemny blond. Teraz robie odrost. Nie klade farby na calosc.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry