reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haloo[emoji3] w koncu znalazłam chwilę żeby sie odezwać. Mój maz wrócił i nadrabiamy czas[emoji13] a dzisiaj na glukozie jestem i już mnie babki w poczekalni wkurzyly[emoji53]

Trzymam kciuki za wizutujace[emoji3]

0d1ysek2x78z4252.png

Jeszcze 45 min :))) Dziewczyny a czy konieczne jest używanie płynu do płukania przy praniu ubranek dziecięcych ?
Moim zdaniem używanie płynu do płukania nie jest konieczne w ogóle, w żadnym wypadku ;) A w wypadku niemowlaka moim zdaniem wręcz nie wskazany...
I ja na 100% nie będę używać...
(poza tym, przeczytaj sobie skład płynu, i pomyśl, że tego już dokładnie nie wypłukujesz z tkaniny)
Aha, alergie na płyn są bardzo częste, ja nie mogę mieć nic wyplukanego np w lenorze, nawet jakby pół roku leżało, to i tak musi trafić do pralki....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jej dziewczyny ja juz w laboratorium ale z 7 osob przede mna....chyba mnie wybrzuszylo hahahaha zalozylam obcisla tunike i jeden z panow miejsca mi ustapil.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To sie ciesz[emoji13] mnie zlinczowac chciały za to ze bez kolejki chciałam wejsc... Teraz jestem po wypiciu i musze wstac bo nikt nie ustapi[emoji53]

0d1ysek2x78z4252.png

Ja wczoraj pierwszy raz weszłam do kasy bez kolejki - była kasa pierwszeństwa, więc po prostu przeszłam do przodu, z komentarzem, że to kasa pierwszeństwa, więc ja sobie przejdę do przodu... Niektórzy dziwnie patrzyli, ale miałam to w tamtym momencie gdzieś... Poza tym kurtki nie miałam, tylko dość dopasowany sweterek, więc nieco było widać ;)
Kolejka długa, a sam fakt, że musiałam chodzić po sklepie spowodował, że miałam nieźle dość...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mialy problem ze wchodzę bez kolejki mimo ze tłumaczyłam ladnie ze na glukoze... " te ciazowe to mysla ze wszystko im wolno" i tego typu teksty

0d1ysek2x78z4252.png
Nie przejmuj się takimi tekstami...
Poza tym w wielu labach krzywą cukrową robi się bez kolejki bez względu na ciążę czy nie (czasem poza ciążą też się robi) - raczej ze względu na czas niezbędnego czekania....
Ja bym powiedziała do pierwszych ludzi z brzegu, czy możesz usiąść, bo ci słabo....
I miej w d.. co sobie pomyślą

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie przejmuj się takimi tekstami...
Poza tym w wielu labach krzywą cukrową robi się bez kolejki bez względu na ciążę czy nie (czasem poza ciążą też się robi) - raczej ze względu na czas niezbędnego czekania....
Ja bym powiedziała do pierwszych ludzi z brzegu, czy możesz usiąść, bo ci słabo....
I miej w d.. co sobie pomyślą

0d1yrjjgtd95fou3.png
Juz usiadlam. Zwolnilo sie miejsce. A co do tekstow to emerytki chyba takie juz sa... Nie dosc ze maja czas ciągle po lekarzach chodza to jeszcze maja ze wszystkim problem[emoji53]

0d1ysek2x78z4252.png

Do góry