reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
kinga30, jakbym w mieszkaniu miała nisko to powoli bym umyła. Tylko my mamy 3 metry wysokości i na drabinie muszę myć i jeszcze mnie brakuje i na palcach się podnoszę. Więc temu nie chce ryzykować.
Pewnie nie ryzykuj. Ja mam nisko to u siebie oblece raz dwa . tym bardziej ze Mati pomaga mi myc okna[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No coa ty tak szybko? Ja mialam chyba wszystkie kolory poza rudym rozowym. Czarny nosilam ze 4 lata pozniej braz a teraz blond jasny. A swoje naturalne mam ciemny blond. Teraz robie odrost. Nie klade farby na calosc.

Ja miałam dosłownie wszystko na głowie. Łącznie z fioletem, niebieskim, różowym... kocham wlosowe eksperymenty.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dostałam info, że dzisiaj będzie kurier z łóżeczkiem dla Hani :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
No to super[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak... W sumie wtedy dojście do siebie zajęło mi jakieś 2 lata....
Pominę fakt, że ważyłam wtedy poniżej 50kg, więc jak wyglądałam można sobie wyobrazić, skoro przed ciążą ważyłam 60-63kg nosząc rozmiar 34... Włosy wypadały garściami, paznokci nie miałam, problemy ze skórą, snem, i w sumie wszystkim czym się dało...
I cieszę się, że "tamten" rozdział życia już dawno za mną...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie wyobrazam sobie ciebie ponizej 50kg teraz chudzina jestes a co dopiero wtedy....masakra. Ja najmniej wazylam 47kg przy 164cm i kazdy mowil ze za chuda jestem

Jej dziewczyny ja juz w laboratorium ale z 7 osob przede mna....chyba mnie wybrzuszylo hahahaha zalozylam obcisla tunike i jeden z panow miejsca mi ustapil.

No i super, w końcu ktoś Ci ustąpił miejsca :)

Mnie to za chwilke czeka tez mam ta cytrynowa. A ile razy bedziesz kuta tez tak jak ja 3 razy?

Byłam raz kluta bo przy okazji mam morfologię i dopiera za 2 godziny :)

Mam krótkie więc bardzo szybko dochodzą do siebie[emoji3][emoji3]ale już teraz nie wariuje tak bardzo. Praca nie pozwala.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A no wlasnie ja mam takie srednie. Chodze tak co ok 3 mc na regeneracje...(sauna plus keratyna) i maja sie ok. Ale moim zdaniem blond i czarny najbardziej niszczy wlosy

reklama
Jeszcze 45 min :))) Dziewczyny a czy konieczne jest używanie płynu do płukania przy praniu ubranek dziecięcych ?

Do góry