reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga ja wiem.....z tym ze to takie silne ze szok. Jak pracowalam na noce (mialam wolna tylko sobote) to pilam energetyki. Jak odstawilam i powiedzialam dosc. To glowa mnie bolala ,chodzilam rozdrazniona....szok poprostu. A pilam dwa na nocy. Cukier ogaraniczam....moze z czasem wyeliminuje ale ciezko bedzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie bardzo ciężko, ale moim zdaniem warto [emoji106]
Jeśli się kiedyś zdecydujesz, to będę trzymać kciuki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Stres jest paskudny, bardzo się odbija zresztą nie tylko na wlosach
Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Heja :) siedzę i czekam w przychodni po glukozie. Nie było tragedii chociaż znam przyjemniejsze rzeczy do picia [emoji14] zobaczymy jak będzie dalej :D w każdym razie polecam cytrynową :) Mam na szczęście co robić bo czeka mnie nadrabianie 440 postów [emoji14] Dziś kończę 25 tydzień :)))
Trzymam kciuki za wyniki [emoji106]
I żeby szybko te 2h minęły [emoji106]

Ja w nocy nadrobiłam podobną ilość ;) miłego nadrabiania :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Stres jest paskudny, bardzo się odbija zresztą nie tylko na wlosach
Oj tak... W sumie wtedy dojście do siebie zajęło mi jakieś 2 lata....
Pominę fakt, że ważyłam wtedy poniżej 50kg, więc jak wyglądałam można sobie wyobrazić, skoro przed ciążą ważyłam 60-63kg nosząc rozmiar 34... Włosy wypadały garściami, paznokci nie miałam, problemy ze skórą, snem, i w sumie wszystkim czym się dało...
I cieszę się, że "tamten" rozdział życia już dawno za mną...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj tak... W sumie wtedy dojście do siebie zajęło mi jakieś 2 lata....
Pominę fakt, że ważyłam wtedy poniżej 50kg, więc jak wyglądałam można sobie wyobrazić, skoro przed ciążą ważyłam 60-63kg nosząc rozmiar 34... Włosy wypadały garściami, paznokci nie miałam, problemy ze skórą, snem, i w sumie wszystkim czym się dało...
I cieszę się, że "tamten" rozdział życia już dawno za mną...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oby już nigdy takich stresów

Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie geny też swoje robią

reklama
Do góry