reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja po ciąży z Kacprem, z Marysią jeszcze tak nie, druga ciaza dała mi więcej stresu i od razu powychodzilo:/ moja babcia też wcześnie osiwiala
U mnie w rodzinie większość kobiet wcześnie siwieje, mama też osiwiała przed 30, a ja miałam bardzo ciężki okres w "studenckich czasach", choroba i śmierć dziadka (długa historia... ale byłam z nim bardzo zżyta...), ciężki rozwód, i to się mocno odbiło...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Pochwal sie koniecznie jak juz lozeczko bedzie zlozone. Ja najmlodszego juz odstawilam do szkoly bo jechali na wycieczke. Starszaki zostaja w domu bo sie smarcza....oby nie polamalo ich konkretnie na swieta.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, trzymam kciuki, żeby katar przeszedł, a nie przekształcił się w coś dłuższego [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dobra pora wstawac.....ogarniac sie i jechac na ta glukoze. Nie chce mi sie. Kupilam cytrynowa..... I wlasnie zastanawiam sie czy jechac swoim autem czy lepiej zeby D mnie zawiozl i pozniej przyjechal.....nie pamietam jak ja przechodzilam.

Te nasz dzieciaki ....moja skonczyla 11 lat a obawiala sie ze wlasnie dziecko bedzie oczkoem w glowie a ona pojdzie na boczny tor. Porozmawialam z nia i jest ok. Za to Mati jak mu powiedzialam to do domu nie chcial wrocic i zostal u mamy na noc. A sila nie mozna bylo go do tego zmusic. Musial to przetrawic ze nie bedzie najmlodszy.teraz co chwile ktores spr. Czy Filip kopie. Mam nadzieje ze synek u ciebie tez w koncu bedzie spokojny i bedzie sie cieszyc. A to ze sie martwi to normalne. Synki zawsze sa mamusiowe....szczegolnie ze twoj maz w trasie a ty non stop przy nich.

No właśnie, chociaż nie wiem nawet czy moja Marysia nie jest bardziej mamusiowa☺️ Kacper sobie tak jeszcze nie zdaje sprawy wczoraj chciał położyć rękę na brzuch niby wie, że bedzie dzidzia, że jest tam w brzuszku ale jak mu kopla jeszcze prosto w to miejsce gdzie trzymał rękę to się biedny wystraszył i już nie chciał ☺️ dopiero za chwilę przyszedł czy może jeszcze raz☺️ on jest chłopak ale taki wrażliwiec, ciągle by się przytulał, Marysia też lubi się przytulać ale ona tylko do mamy

U mnie w rodzinie większość kobiet wcześnie siwieje, mama też osiwiała przed 30, a ja miałam bardzo ciężki okres w "studenckich czasach", choroba i śmierć dziadka (długa historia... ale byłam z nim bardzo zżyta...), ciężki rozwód, i to się mocno odbiło...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Stres jest paskudny, bardzo się odbija zresztą nie tylko na wlosach

No właśnie, chociaż nie wiem nawet czy moja Marysia nie jest bardziej mamusiowa[emoji5] Kacper sobie tak jeszcze nie zdaje sprawy wczoraj chciał położyć rękę na brzuch niby wie, że bedzie dzidzia, że jest tam w brzuszku ale jak mu kopla jeszcze prosto w to miejsce gdzie trzymał rękę to się biedny wystraszył i już nie chciał [emoji5] dopiero za chwilę przyszedł czy może jeszcze raz[emoji5] on jest chłopak ale taki wrażliwiec, ciągle by się przytulał, Marysia też lubi się przytulać ale ona tylko do mamy
Ohhh kochany[emoji4] oby mój też lubiłal się tak przytulać bo ja uwielbiam [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heja :) siedzę i czekam w przychodni po glukozie. Nie było tragedii chociaż znam przyjemniejsze rzeczy do picia [emoji14] zobaczymy jak będzie dalej :D w każdym razie polecam cytrynową :) Mam na szczęście co robić bo czeka mnie nadrabianie 440 postów [emoji14] Dziś kończę 25 tydzień :)))
Aga , ja też i chyba Marika [emoji4] no mam nadzieję , że da się to wypić i będę w stanie dojechać do lekarza [emoji39]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry