reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też gęste, tylko farbę musze mieć dobrana pod mój naturalny kolor ciemny brąz bo ja tylko siwe zakrywam, których juz się pojawia niestety.Ale nazwe zaraz zanotuje mysle, że skorzystam
Kolorów jest sporo, można też eksperymentować i mieszać samodzielnie (zrobiłam tak, jak chciałam inny odcień [emoji23] nawet niezły wyszedł)

Ja też zazwyczaj tylko siwe zakrywam, ale najgorsze, to że odrosty mam dość mocno siwe, zwłaszcza z przodu :( siwieć zaczęłam jeszcze na studiach...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
polecam bieganie dlugodystansowe [emoji23]
Kilkadziesiąt km w ciężkim terenie, i człowiek dowiaduje się, gdzie dokładnie ma mięśnie, o istnieniu których nie miał pojęcia [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Znam ta !tzn nie po bieganiu ale po wyjsciu w gory. Po wedrowce w roznym terenie i zrobienou ok 30 km .tylek i uda mnie piekly. Myslalam ze uda mi zmarzly to mialam czerwone jak raki...ale mialam cieplutkie a na drugi dzien takie zakwasy ze szok. Ale dalej szlam w teren.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki zeby sie uspokoilo....zastrzyki te na plucka z tego co pamietam bolesne byly ale najwazniejsze ze wspomagaja rozwoj pecherzykow plucnych. Wiec bedziesz zabezpieczona.

Hey chyba jest ok bo ani tabletek ani ktg nie mam zlecone to może dobę jeszcze bez i zobaczą czy bd ok[emoji4] a mam nadzieje ze bd Tfu tfu odpukac[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Kolorów jest sporo, można też eksperymentować i mieszać samodzielnie (zrobiłam tak, jak chciałam inny odcień [emoji23] nawet niezły wyszedł)

Ja też zazwyczaj tylko siwe zakrywam, ale najgorsze, to że odrosty mam dość mocno siwe, zwłaszcza z przodu :( siwieć zaczęłam jeszcze na studiach...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja po ciąży z Kacprem, z Marysią jeszcze tak nie, druga ciaza dała mi więcej stresu i od razu powychodzilo:/ moja babcia też wcześnie osiwiala

Witajcie[emoji5]
Moi pojechali, a ja klade sie jeszcze. Glowa boli, w nosie piecze. Ale musze sie w miare ogarnac dzis troche wczesniej, bo czekam na kuriera z lozeczkiem[emoji3]

Zycze milego dnia! Powodzenia na wizytach i glukozach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Pochwal sie koniecznie jak juz lozeczko bedzie zlozone. Ja najmlodszego juz odstawilam do szkoly bo jechali na wycieczke. Starszaki zostaja w domu bo sie smarcza....oby nie polamalo ich konkretnie na swieta.

Wiadomo ....spalasz przy sporcie wiecej kcl to i musisz to uzupelnic zeby miec energie. Mnie slodycze gubia. Sa dla mnie jak narkotyk. Przed ciaza potrafilam zjesc sniadanie a pozniej dopiero wieczorem czekolade lub batona i cipsy. Pozniej troche sie wzielam za siebie. Teraz wiecej owocow warzyw ale calkiem czeko nie udalo mi sie wyeliminowac ,szczegolnie wieczorem.

Mnie się udało... Byłam dość konkretnie uzależniona, potem trochę poczytałam, i postanowiłam zrobić detoks cukrowy - było mega trudno, jak narkoman na głodzie... żeby nie zwariować próbowałam daktyle, albo szłam biegać, ale chwilami było strasznie, pierwsze dni, powiedzmy 2 tygodnie, potem przeszło, jak po dłuższym czasie zjadłam gdzieś na degustacji michałka, to mnie zemdliło, i zastanawiałam się, jak ja moglam je jeść na kilogramy [emoji23]
Teraz słodycze mogą nie istnieć, choć piekę różne wynalazki, zdrowe bez cukru itd - np ostatnie ciasteczka miały w składzie garść daktyli ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie chociaż Marysia przychodziła do mnie do szpitala ale samo to, że cały byłam przy niej a teraz mnie nie ma było wina dzidziusia w brzuszku i ona go nie chcę. Teraz też miala chwilowy bunt, że może mała dzidzię będę kochała bardziej niż ja a już niby duza. Za to Kacper jak jadę do lekarza jest strasznie przybity boi się, że pojadę i nie wroce zostanę tak jak w szpitalu. Ostatnio jeszcze był poślizg to mama mowi, że taki osowiały chodził nie chciał się bawić, jeść nic a jak przyjechałam to taka radość ze biegal, skakal
Te nasz dzieciaki ....moja skonczyla 11 lat a obawiala sie ze wlasnie dziecko bedzie oczkoem w glowie a ona pojdzie na boczny tor. Porozmawialam z nia i jest ok. Za to Mati jak mu powiedzialam to do domu nie chcial wrocic i zostal u mamy na noc. A sila nie mozna bylo go do tego zmusic. Musial to przetrawic ze nie bedzie najmlodszy.teraz co chwile ktores spr. Czy Filip kopie. Mam nadzieje ze synek u ciebie tez w koncu bedzie spokojny i bedzie sie cieszyc. A to ze sie martwi to normalne. Synki zawsze sa mamusiowe....szczegolnie ze twoj maz w trasie a ty non stop przy nich.

reklama
Mnie się udało... Byłam dość konkretnie uzależniona, potem trochę poczytałam, i postanowiłam zrobić detoks cukrowy - było mega trudno, jak narkoman na głodzie... żeby nie zwariować próbowałam daktyle, albo szłam biegać, ale chwilami było strasznie, pierwsze dni, powiedzmy 2 tygodnie, potem przeszło, jak po dłuższym czasie zjadłam gdzieś na degustacji michałka, to mnie zemdliło, i zastanawiałam się, jak ja moglam je jeść na kilogramy [emoji23]
Teraz słodycze mogą nie istnieć, choć piekę różne wynalazki, zdrowe bez cukru itd - np ostatnie ciasteczka miały w składzie garść daktyli ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga ja wiem.....z tym ze to takie silne ze szok. Jak pracowalam na noce (mialam wolna tylko sobote) to pilam energetyki. Jak odstawilam i powiedzialam dosc. To glowa mnie bolala ,chodzilam rozdrazniona....szok poprostu. A pilam dwa na nocy. Cukier ogaraniczam....moze z czasem wyeliminuje ale ciezko bedzie.

Do góry