reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Moi pojechali, a ja klade sie jeszcze. Glowa boli, w nosie piecze. Ale musze sie w miare ogarnac dzis troche wczesniej, bo czekam na kuriera z lozeczkiem[emoji3]

Zycze milego dnia! Powodzenia na wizytach i glukozach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oby było już wszystko ok [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Marze o tym i mam wielką nadzieję że się zjawie dopiero na poród [emoji2]. Mój wczoraj mnie przywiózł poczekał aż wyjdę z badania mowie mu ze mały prawie kg może nawet ponad a ten no to Już możesz rodzic a ja do niego w snach poczekasz sobie na synusia hehe a ten ojejku ale ty jesteś. No czubek no.[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Cześć dziewczyny, jednak nie śpię.. Pewnie mnie znowu zetnie w ciągu dnia....
Tylko tym razem muszę budzik nastawić bo wczoraj poprosiłam O, żeby mnie "za chwilę obudził" i ponoć przyszedł mnie obudzić... Ponoć nawet coś odpowiedziałam, aczkolwiek zamiast planowanej 0,5h drzemki zrobiło się kilka godzin....
Witajcie[emoji5]
Moi pojechali, a ja klade sie jeszcze. Glowa boli, w nosie piecze. Ale musze sie w miare ogarnac dzis troche wczesniej, bo czekam na kuriera z lozeczkiem[emoji3]

Zycze milego dnia! Powodzenia na wizytach i glukozach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Znowu cię męczy :(

A co do łóżeczka - może moje też dzisiaj przyjdzie :D
(ale i tak wysyłam wszystko bezpośrednio na budowę, tzn na adres teściów, O magazynie w domu, w jednym z pokojów, więc zobaczę dopiero jak pojedziemy je składać, pewnie w których z kwietniowych weekendów....
Ale i tak będę wiedziała, że już czeka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Marze o tym i mam wielką nadzieję że się zjawie dopiero na poród [emoji2]. Mój wczoraj mnie przywiózł poczekał aż wyjdę z badania mowie mu ze mały prawie kg może nawet ponad a ten no to Już możesz rodzic a ja do niego w snach poczekasz sobie na synusia hehe a ten ojejku ale ty jesteś. No czubek no.[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Faceci tak czasem mają... [emoji23]
O parę dni temu też powiedział, że fajnie by już było...
No fakt, że ja też czekam niecierpliwie na moje maleństwo, ale niech Hania czeka grzecznie do lipca w brzuszku... powiedzmy końca czerwca ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny, jednak nie śpię.. Pewnie mnie znowu zetnie w ciągu dnia....
Tylko tym razem muszę budzik nastawić bo wczoraj poprosiłam O, żeby mnie "za chwilę obudził" i ponoć przyszedł mnie obudzić... Ponoć nawet coś odpowiedziałam, aczkolwiek zamiast planowanej 0,5h drzemki zrobiło się kilka godzin.... Znowu cię męczy :(

A co do łóżeczka - może moje też dzisiaj przyjdzie :D
(ale i tak wysyłam wszystko bezpośrednio na budowę, tzn na adres teściów, O magazynie w domu, w jednym z pokojów, więc zobaczę dopiero jak pojedziemy je składać, pewnie w których z kwietniowych weekendów....
Ale i tak będę wiedziała, że już czeka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O to fajnie[emoji5] No moj M to juz sie napalil, ze dzis bedzie skladal[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jak farbowałam kiedyś normalnymi farbami, to też przynajmniej co któryś raz u fryzjera, żeby kolor wyrównać itd, poza tym jednak fryzjer ma lepsze farby itd... Ale odkąd przerzuciłam się na ziołowe, to wolę w domu [emoji6]
Ziołowy zapach, który nie przeszkadza nawet w ciąży, nie szkodzi włosom, kolor wychodzi ok (taki jak mam, ewentualnie inny odcień), z trwałością ok (jak chodziłam na basen 2x w tygodniu, plus mycie codziennie, czasem 2x dziennie, to 3-4 tygodnie wytrzymywał, a po takim czasie i tak miałabym)
Największy minus, to trochę upierdliwie się farbuje, bo na jakieś 2h trzeba toto nałożyć na głowę... Ale - wolę tak ;)
Zwłaszcza, że ja ogólnie dość mocno eko [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Może z czasem też się na ziołowe przestawie☺️ narazie chodziłam do fryzjera tak co pol roku częściej to nie wiem czy by mi się chciało ☺️

reklama
Do góry