reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To widze, ze udany dzien[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tak, u rodziców zawsze fajnie :)

@Karla88 super! Mój fryzjer ostatnio zrobił mi tez na koniec różowa płukankę, ale ponieważ jadę na święta do teściów to kazałam mu delikatnie i w sumie niewiele widać, ale next time tez idę na mocniejszy kolor!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha tak źle nie będzie bo ciuszkow mam to co ostatnio zamowilam trochę tylko wózka ani łóżeczka ani całej reszty nie mam także nagi nie będzie chodził [emoji23] ale obiecuję poprawę [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wypelnilas juz dokumenty do szpitala? Kiedy masz polozna bo ja za 3 tyg w domu , do 32 tc nalezy sie umowic na spotkanie w szpitalu hmmm

cześć dziewczyny :)
wczoraj byłam u mamy, w między czasie goście, potem O wrócił, i tak zleciało... a potem spędziliśmy parę godzin w kuchni gotując i objadając się :p
strasznie mi się spać chciało, i dzisiaj rano też, obudziłam się, zjadłam, O pojechał do pracy, a ja po prostu usnęłam z laptopem.... :O
biorę się za nadrabianie, a trochę mi to zajmie, biorąc pod uwagę, że mam pewnie coś w okolicy 100 stron.... będę nadrabiała z grubsza, ale jakkolwiek się postaram... :)

Ahhhh wy mi wybaczcie ale nie daje rady nigdy wszy przeczytac

A no to dobrze, ze "tylko" taka przyczyna i udalo sie wszystko unormowac[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Aga w pierwszej cisxy tez mi tak skakako tsh I tez thyrox 100 koncowa faza ciaxy
Po porodzie wrocilam do 50mg I Tak cala ciaze tylko 50;))tsh 1.03 az Nicole czesto nawet 3.29 , ta ciaza inna

Kurcze, nie pisalas chyba, co? Przykro mi[emoji20] A znasz przyczyne tych strat? Bo to jednak nie jedna. Moja strana byla 5/6tc, czyli podobnie.
Najwazniejsze, ze tym razem sie udalo i jestesmy juz na takim etapie, a dzieciaczki rosna zdrowo[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mozliwe problem tsh tak jsk h mnie z tym ze ja nigdy nie poronilam , ja nie umialam zajsc w nia[emoji85]..

Najpierw ściągała mi cały kolor potem od góry nakładała taki lawendowy potem na resztę taki zimny blond a na koniec coś co lekko ociepliło i nadało pudrowy kolor
Farby guy tang

Efekt [emoji106][emoji106]a tyle suedzenia to gratulacje naprawde
A jaki masz twoj kolor?
Ja juz dawno nic nie robie bo nie chce mi sie co msc odrosty robic

Efekt [emoji106][emoji106]a tyle suedzenia to gratulacje naprawde
A jaki masz twoj kolor?
Ja juz dawno nic nie robie bo nie chce mi sie co msc odrosty robic

Ja od kilku lat miałam od góry bardzo zbliżony kolor do naturalnego i nie było widać odrostów woec chodziłam co 3-4 miesiące robić odświeżenie
a reszta długości włosów blond ale ciepłe odcienie pierwszy raz mam zimny blond

reklama
Najpierw ściągała mi cały kolor potem od góry nakładała taki lawendowy potem na resztę taki zimny blond a na koniec coś co lekko ociepliło i nadało pudrowy kolor
Farby guy tang

No to nie dziwie sie, ze to tyle czasu zajelo. Mi zwykly balejaz zajmuje 3 godz[emoji6]
Ale wyszlo swietnie[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry