reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A...faktycznie, mowilas o tym helicobacterze. To tez moze byc prxyczyna. On powoduje stan zapalny zolodka i moga Ci sie niestety zdarzac takie akcje, jak i mi[emoji20]
Dobrze, ze przeszlo!

No kurczę, właśnie też myślę że to to- i wtedy pół biedy, przetrwam, ALE w obecnej sytuacji, tzn w ciąży- nie odróżniam do końca co jest "moim" bólem a co może mieć ewentualnie wpływa na ciążę... No ale przeszło, dzisiaj jest ok, więc narazie nie będę się stresować.

To jest młoda doktorka, nie wiem czy już specjalizacje skonczyla. Czy kończy dopiero. Więc nie ma nie wiadomo jakiego doświadczenia..

Jak jest młoda, to tym bardziej mogłaby się wykazać odrobiną empatii... a przynajmniej kultury kurde. Chyba jeszcze nie zdążyła sie wypalić i nabawić znieczulicy. Ale myślę że niektzorzy ludzie po prostu nie lubią innych ludzi.. Trzymaj się i obyś szybko wróciła do domu!

@Karla88 jak fryz?

Ja miałam dość intensywny dzień z rodzicami, ale za to pyszny obiad w nowej restauracji i kupiłam sobie spódnicę, na trochę mi powinna wystarczyć. Namierzyłam też sukienkę, na wypadek gdybyśmy stwierdzili że pobieramy się przed porodem :) Pomimo że dzień był fajny to czuję jednak zmęczenie.. więc chyba niebawem pójdę spać...

reklama
Hm spróbuj poleżeć bo może akurat niunia tam była i uciska[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :* tam leżała akurat cały dzień :* szalała, kopala. Włączyłam jej kołysanki z telefonu i polozylam na brzuchu. I chyba usnela bo czuję ja dopiero od godziny od kad zjadłam i leżę :) kochana rozrabiaka *.*
A Ty jak się czujesz ?:) Malutki nie dokucza ?
Jestem po wieczornym obchodzie. Dalej ta sama doktorka. Nie wiem czy ona się uwzięła na mnie. Pytala jak się czuje, czy dobrze. Ja, że tak i pokazuje odruchowo noge .Bo przecież z tym tu przyszłam leżeć. A ta mi odpowiada z automatu, żeby nie patrzeć na to bo bedzie tylko gorzej. :-( ;-(
Tak mi dopieprzyla tym, że same łzy mi poleciały. Normalnie dobiła mnie...
Wiem, że to nie jest koniec świata i da się żyć z żylakami i można usunąć ale nie rozumiem jej podejścia. Czy wszyscy mnie okłamują a ona jest szczera? Do bólu?
Po prostu małpa. Szkoda słów na takich ludzi. Zamiast pomóc , wesprzeć to jeszcze dołują. Nie przejmuj się nią. Może Ci czegoś zazdrości i nie wie w jaki sposób to okazać.
Coś ucichło forum na wieczór [emoji846] pewnie wymęczone dziewczyny [emoji23] my dziś od rana na nogach znowu sprzątanie zakupy itp. Wczoraj to po prostu padam nawet was nie doczytałam.. Plecy zaczęły wołać o odpoczynek i dostałam skurczu łydek i stóp[emoji21] dziś ładna pogoda, słoneczko a na koniec tego pięknego dnia z K sprawiliśmy sobie jeszcze piękna awanturę także z tych nerwów zaczęło mnie wszystko boleć a jak mała zaczęła skikać tam w brzuszku to się rozpłakałam i mi przeszło [emoji55] powiem wam że jest dla mnie to takie niesamowite jak takie maleństwo sprawia że cały brzuch mi się trzęsie [emoji23] muszę ją jutro spróbować nagrać a przed chwilą odkryłam że dobrze reaguje na piosenkę w wykonaniu Natali Nykiel [emoji23][emoji23][emoji23] mam nadzieję że u was wszystko w porządku [emoji846]przyjemnej nocki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Na moja Kinder bueno, na twoją Natalia nykiel :D haha :D ciekawe co u innych dziewczyn działa :)

Dziewczyny padam byłam u fryzjera od 15:00-21:00
Masakra miałam tyle zabiegów efekt końcowy taki
W świetle zachodzi lekko pod pudrowy roz
1521927510-e990e11a64ce78dd-aaaaaa.jpeg
1521927539-6a67cd5828b4f13d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz u mnie słonko to nic niezmieni bo i tak tylko leżeć mogę [emoji2] więc czy większy czy mniejszy brzuch to niemoge nic robić [emoji134] może się odblokuje wkoncu bo już byłam na prawdę dobrze nastawiona , a taki znów strach mnie dopadł że szok [emoji52] ale przecież mamy najlepszego Aniołka który nad nami czuwa i nademna i małym musi być dobrze niepozwoli nas skrzywdzić [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To rob liste maz zribi;))

Ja ci powiem ze tez.....hahahaha ale to ta moja mania plaskiego brzucha sie odzywa. Mimo ze D mowi ze mam maly . ale odczuwam juz jak rozrasta mi sie macica....idzie w gore i jak dlugo siedze to kluje mnie pod zebrami. Ehhhh ale ja marudze a tak naprawde to ty powinnas...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pupie tez tyje ....

Dziewczyny padam byłam u fryzjera od 15:00-21:00
Masakra miałam tyle zabiegów efekt końcowy taki
W świetle zachodzi lekko pod pudrowy roz
1521927510-e990e11a64ce78dd-aaaaaa.jpeg
1521927539-6a67cd5828b4f13d-aaaaaa.jpeg

O kurczaki [emoji7] piękne są [emoji846][emoji846][emoji846]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, miłego dnia życzę i powodzenia na badaniach i wizytach

To podobnie jak ja, tylko ja mam 50 i pić będę w gabinecie, ale śniadanie też normalnie mogę zjeść i pobranie będę mieć też tylko raz po godz.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak mialam w poniedzialek robi one jrsli mialby byc zle to ribia jezcze raz insczej ale nie pytalam jak bo pierw czekalsm na wyniki z pn I yupii brak cukrzycy

No kurczę, właśnie też myślę że to to- i wtedy pół biedy, przetrwam, ALE w obecnej sytuacji, tzn w ciąży- nie odróżniam do końca co jest "moim" bólem a co może mieć ewentualnie wpływa na ciążę... No ale przeszło, dzisiaj jest ok, więc narazie nie będę się stresować.

Jak jest młoda, to tym bardziej mogłaby się wykazać odrobiną empatii... a przynajmniej kultury kurde. Chyba jeszcze nie zdążyła sie wypalić i nabawić znieczulicy. Ale myślę że niektzorzy ludzie po prostu nie lubią innych ludzi.. Trzymaj się i obyś szybko wróciła do domu!

@Karla88 jak fryz?

Ja miałam dość intensywny dzień z rodzicami, ale za to pyszny obiad w nowej restauracji i kupiłam sobie spódnicę, na trochę mi powinna wystarczyć. Namierzyłam też sukienkę, na wypadek gdybyśmy stwierdzili że pobieramy się przed porodem :) Pomimo że dzień był fajny to czuję jednak zmęczenie.. więc chyba niebawem pójdę spać...
To widze, ze udany dzien[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry