reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zrób sobie screena mojego i Twojego komentarza [emoji23] wiem, że po porodzie nie jest wesoło ... I ogólnie gdy jest dziecko nie jest wesoło zawsze... Ale mój instynkt już szaleje [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Zrobiłam :D
Oj na pewno będziemy i wiemy o tym a i tak nie możemy się doczekać porodu
Ja się nie mogę doczekać " po porodzie " :D
Przemyśl ale rodzic mam zamiar w Rzeszowie
Mam rodzinę z Bełwina kolo przemysla :)

reklama
Staram się też w miarę w ten sam sposób odwzajemniać . Ale ciężko, lepiej mi to wychodzi przez SMS ale i tak słabo. Nie wiem, chyba nie nauczona byłam takiego okazywania uczuć :/
No to tak jak moj M, nie byl nauczony w domu i yeraz jest na prawde ciezko. Za to ja strasznie uczuciowa[emoji6]
Ale zawsze lepiej napisac niz nic nie powiedziec.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Staram się też w miarę w ten sam sposób odwzajemniać . Ale ciężko, lepiej mi to wychodzi przez SMS ale i tak słabo. Nie wiem, chyba nie nauczona byłam takiego okazywania uczuć :/
Ja też byłam wychowywana raczej chlodno, ale tego można się nauczyć :) i wchodzi w krew i człowiek nawet nie wiedział, że mu tego potrzeba [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry