G
gosc12
Gość
Przypomnę Ci te słowa jak będziesz na sali po porodowej do nas pisała zleci momentJa już też bym chciała być w 40tc i rodzic lada dzień lub już być po porodzie w szpitalu [emoji16] a już coraz bliżej 3 trymestr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnę Ci te słowa jak będziesz na sali po porodowej do nas pisała zleci momentJa już też bym chciała być w 40tc i rodzic lada dzień lub już być po porodzie w szpitalu [emoji16] a już coraz bliżej 3 trymestr
W różnych malych sklepikach, które mają rzeczy typowe na chrzty, sluby, urodziny tam kupisz takieNie, nie drogi tylko raczej nie mam kompletnie pojęcia gdzie w pobliżu by mi to ewentualnie zrobili
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A wcale też nie musi być z helem przecież. Tylko zwykłe balonyAle chyba to nie jest aż taki drogi biznes? Pójść do sklepu i żeby napompowali [emoji1]
To docen jednak[emoji6]To ja swojego chyba nie doceniam. Bo mnie drażniło zawsze jak siadał i te swoje teksty : kocham Cię bardzo, jesteś całym moim życiem. Albo dziękuje , że Cię mam. Jesteś taka piękna. Bla bla . Nie wiem co mu wtedy odpowiadać ale z drugiej strony to jednak Mile. A mimo 4 lat razem się to u niego nie zmienia.
Zrób sobie screena mojego i Twojego komentarza [emoji23] wiem, że po porodzie nie jest wesoło ... I ogólnie gdy jest dziecko nie jest wesoło zawsze... Ale mój instynkt już szaleje [emoji16]Przypomnę Ci te słowa jak będziesz na sali po porodowej do nas pisała zleci moment
Heh ważne , że już jest dobrze uśniesz przynajmniej spokojnieI nagle taki się gadatliwy zrobił musiał się wygadać co się w pracy działo [emoji23]
Ale one opadna a z helem są u góry i dziecko dobrze widzi jak skaczą pod wpływem jego ruchu widzi jak zachodzi akcja -reakcja [emoji1]A wcale też nie musi być z helem przecież. Tylko zwykłe balony
No tu na pomoc zawsze mozna liczyc[emoji3]Hihi ale bardzo mi pomoglyscie bo mogłam z Wami gadać cały dzień i tak o tym nie myslalam [emoji16][emoji16]
Z Buskaklaudia ty mozesz pisałaś kiedyś ze z Rzeszowa jestes czy mi sie cos pokickało