reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

ja to smieje ze ze depresji dostaje nie ktore mamy takie zgrabne chodzą tylko im brzuszek widac a u mnie dupa sie rzuca w oczy
Ja tez zle to znosze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..:))Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
To sobie wyobraz jak ja sie czuje majac na + duzo wiecej.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To docen jednak[emoji6]
My tazem 14 lat. Zaczelo sie psuc po porodzie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja byłam kiedyś z takim facetem :) typ romantyka... Zabierał mnie na spontaniczne wycieczki... Chociaż na lody, ale do innego miasta :) komplementowal mnie i był typem faceta, który był męski, ale na tyle inteligentny, że wiedział czego kobieta oczekuje :) domyślacie się o co chodzi nie było dla niego problemem :) zawsze wiedział co powiedzieć i nawet przenosił mnie na rękach przez kałuże... Ale po trzech latach widywania dzień w dzień już tak fajnie nie było [emoji12][emoji12] oprzytomnial dopiero gdy zakończyłam związek bo przez jego zachowanie przestałam go kochać więc doceniaj puki taki jest bo nigdy niewiadomo... Ludzie się zmieniają z czasem niestety :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry