Margana
Fanka BB :)
Ja tez zle to znosze[emoji53]ja to smieje ze ze depresji dostaje nie ktore mamy takie zgrabne chodzą tylko im brzuszek widac a u mnie dupa sie rzuca w oczy
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez zle to znosze[emoji53]ja to smieje ze ze depresji dostaje nie ktore mamy takie zgrabne chodzą tylko im brzuszek widac a u mnie dupa sie rzuca w oczy
Oj na pewno będziemy i wiemy o tym a i tak nie możemy się doczekać poroduNa pewno będziemy tęsknić nieraz za tym czasem [emoji16]
Staram się też w miarę w ten sam sposób odwzajemniać . Ale ciężko, lepiej mi to wychodzi przez SMS ale i tak słabo. Nie wiem, chyba nie nauczona byłam takiego okazywania uczuć :/To docen jednak[emoji6]
My tazem 14 lat. Zaczelo sie psuc po porodzie[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
To kciuki[emoji110][emoji110]Aaa no i już się upominam o kciuki bo jutro o 12h mam wizytę [emoji1][emoji1]
Ja mieszkam niedaleko Rzeszowaklaudia ty mozesz pisałaś kiedyś ze z Rzeszowa jestes czy mi sie cos pokickało
To sobie wyobraz jak ja sie czuje majac na + duzo wiecej.niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..)Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
a w jakiej miejscowości jesli moge wiedziec moze z jednego miasta jestesmy heJa mieszkam niedaleko Rzeszowa
Przemyśl ale rodzic mam zamiar w Rzeszowiea w jakiej miejscowości jesli moge wiedziec moze z jednego miasta jestesmy he
oj tylko ze ja mam 5 na + a wyglondam na 10+ i sie czujeTo sobie wyobraz jak ja sie czuje majac na + duzo wiecej.
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja byłam kiedyś z takim facetem typ romantyka... Zabierał mnie na spontaniczne wycieczki... Chociaż na lody, ale do innego miasta komplementowal mnie i był typem faceta, który był męski, ale na tyle inteligentny, że wiedział czego kobieta oczekuje domyślacie się o co chodzi nie było dla niego problemem zawsze wiedział co powiedzieć i nawet przenosił mnie na rękach przez kałuże... Ale po trzech latach widywania dzień w dzień już tak fajnie nie było [emoji12][emoji12] oprzytomnial dopiero gdy zakończyłam związek bo przez jego zachowanie przestałam go kochać więc doceniaj puki taki jest bo nigdy niewiadomo... Ludzie się zmieniają z czasem niestetyTo docen jednak[emoji6]
My tazem 14 lat. Zaczelo sie psuc po porodzie[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017