G
gosc12
Gość
Odkupil winyJuż mnie przeniósł do drugiego pokoju zanim jeszcze wyszedł [emoji16][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odkupil winyJuż mnie przeniósł do drugiego pokoju zanim jeszcze wyszedł [emoji16][emoji23]
Ale chyba to nie jest aż taki drogi biznes? Pójść do sklepu i żeby napompowali [emoji1]Kciuki będą
Widziałam ten filmik, też mi się wydaj eże dla dziecka to super zajawka- tyle że trzeba z jakiejś promocji zwinąć kilka balonów napompowanych już helem
Też mówie ze juz bym chciała juz urodzić i mieć malutka a wszyscy co maja dzieci powtarzają mi jeszcze bedziesz chciała wrócić do czasów jak była w brzuchu he i pewnie tak bedzie kiedyśJa już też bym chciała być w 40tc i rodzic lada dzień lub już być po porodzie w szpitalu [emoji16] a już coraz bliżej 3 trymestr
To sobie pogadalysmy[emoji5] Chociaz sie wygadalam ze zrozumieniem. Dzieki!Dokładnie [emoji52]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
I nagle taki się gadatliwy zrobił musiał się wygadać co się w pracy działo [emoji23]Odkupil winy
Ale chyba to nie jest aż taki drogi biznes? Pójść do sklepu i żeby napompowali [emoji1]
Na pewno będziemy tęsknić nieraz za tym czasem [emoji16]Też mówie ze juz bym chciała juz urodzić i mieć malutka a wszyscy co maja dzieci powtarzają mi jeszcze bedziesz chciała wrócić do czasów jak była w brzuchu he i pewnie tak bedzie kiedyś
Byl do sprzedania u mnie w mieście ale się spoznilam i nie mogę takiego znaleźć na internecie :/ jakas ciemnota jestem jeśli chodzi o te wózki, :/Połączenie szarego ż bladym rozem jest bardzo spoko[emoji18]
klaudia ty mozesz pisałaś kiedyś ze z Rzeszowa jestes czy mi sie cos pokickałoJuż kiedyś gadalysmy z dziewczynami , że to powierzchnia użytkowa dla naszych dzieci i zazwyczaj kobieta rośnie nie tylko w brzuszku nie mam pojecia
Haha, zawsze sie oplaci[emoji3]I widać, że się stęsknił bo jak szedł do pracy to jak zawsze buziak i jeszcze mi powiedzial, że mnie kocha więc opłacało się leżeć na niewygodnej kanapie w malym pokoju