niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..)Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?Mój powiedział , że teraz mi się zrobił taki fajny ale ile w tym prawdy to nie wiem u Ciebie na pewno nie jest tak źle. Nie dobieraj sobie do głowy
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Już mnie przeniósł do drugiego pokoju zanim jeszcze wyszedł [emoji16][emoji23]To super , że zrozumial a teraz możesz przejść na wygodne lozko
SzczęśliwaCiężarna
Na fb krąży filmik jak mały brzdac się cieszy bo ma do nozek i rączek przywiqzane balony z helem [emoji16] fajny sposób na zabawę dla takiego malucha [emoji1] macha każda kończyna i baloniki mu tancza
G
gosc12
Gość
Nie mogę się doczekać układania ubranek w nichPewnie, że nie w szufladzie w tych malutkich można trzymać masci itp
[/QUOTE]Słyszałam,że to trzeba na czczo brać? Bo biore jeszcze lek na tarczyce i nie wiem,jak to ogarnąć logistycznie
Tak, ja na czczo biorę.
VICTORIA zaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił
Gratulacje! Może dotarło na dłuzej
No a tu wszystko tlumaczyc gorzej jak dziecku. Meczace to strasznie, bo czasem czlowiek tak by chcial zeby przyszedl i zrobil czy powiedzial cos co mi sprawi przyjemnosc. Tak sam z siebie. A tu sie o wszystko trzeba prosic.
Wiadomo. Wystarczy czasem przytulić i kilka słów. NIe wiem czemu dla nich to jakaś abstarkcja..
To ja swojego chyba nie doceniam. Bo mnie drażniło zawsze jak siadał i te swoje teksty : kocham Cię bardzo, jesteś całym moim życiem. Albo dziękuje , że Cię mam. Jesteś taka piękna. Bla bla . Nie wiem co mu wtedy odpowiadać ale z drugiej strony to jednak Mile. A mimo 4 lat razem się to u niego nie zmienia.
No nie doceniasz na maxa! Mega fajnie że potrafi mówić o uczuciach to jakiś ginący gatunek jak widzisz
Noooo...... to zakupy zrobione..... teraz to już chyba będę miała wszystko na 50 (HMowe), 56, 62, 68 większość. Plus dla Frana na lato też większość. Dobrze że miesiąc sie kończy
G
gosc12
Gość
Już trzymam :*Aaa no i już się upominam o kciuki bo jutro o 12h mam wizytę [emoji1][emoji1]
G
gosc12
Gość
Okej dzięki :* dobranoc :*Przypomnij mi jutro bo mi gdzieś przemkneły wózki w takich kolorach. Dzis już padam na twarz. Dobranoc moje drogie [emoji8]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Ja już też bym chciała być w 40tc i rodzic lada dzień lub już być po porodzie w szpitalu [emoji16] a już coraz bliżej 3 trymestrNie mogę się doczekać układania ubranek w nich
Aaa no i już się upominam o kciuki bo jutro o 12h mam wizytę [emoji1][emoji1]
Kciuki będą
Widziałam ten filmik, też mi się wydaj eże dla dziecka to super zajawka- tyle że trzeba z jakiejś promocji zwinąć kilka balonów napompowanych już helem
reklama
G
gosc12
Gość
Już kiedyś gadalysmy z dziewczynami , że to powierzchnia użytkowa dla naszych dzieci i zazwyczaj kobieta rośnie nie tylko w brzuszku nie mam pojecianiby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..)Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
Podziel się: