reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój powiedział , że teraz mi się zrobił taki fajny :oops: ale ile w tym prawdy to nie wiem :D u Ciebie na pewno nie jest tak źle. Nie dobieraj sobie do głowy :)
niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..:))Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?

reklama
To super , że zrozumial :) a teraz możesz przejść na wygodne lozko :)
Już mnie przeniósł do drugiego pokoju zanim jeszcze wyszedł [emoji16][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Słyszałam,że to trzeba na czczo brać? Bo biore jeszcze lek na tarczyce i nie wiem,jak to ogarnąć logistycznie
[/QUOTE]

Tak, ja na czczo biorę.

VICTORIA :) zaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił :)

Gratulacje! Może dotarło na dłuzej :)

No a tu wszystko tlumaczyc gorzej jak dziecku. Meczace to strasznie, bo czasem czlowiek tak by chcial zeby przyszedl i zrobil czy powiedzial cos co mi sprawi przyjemnosc. Tak sam z siebie. A tu sie o wszystko trzeba prosic.

Wiadomo. Wystarczy czasem przytulić i kilka słów. NIe wiem czemu dla nich to jakaś abstarkcja..

To ja swojego chyba nie doceniam. Bo mnie drażniło zawsze jak siadał i te swoje teksty : kocham Cię bardzo, jesteś całym moim życiem. Albo dziękuje , że Cię mam. Jesteś taka piękna. Bla bla . Nie wiem co mu wtedy odpowiadać :D ale z drugiej strony to jednak Mile. A mimo 4 lat razem się to u niego nie zmienia.

No nie doceniasz na maxa! Mega fajnie że potrafi mówić o uczuciach :) to jakiś ginący gatunek jak widzisz :p

Noooo...... to zakupy zrobione..... teraz to już chyba będę miała wszystko na 50 (HMowe), 56, 62, 68 większość. Plus dla Frana na lato też większość. Dobrze że miesiąc sie kończy :D

reklama
niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..:))Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
Już kiedyś gadalysmy z dziewczynami , że to powierzchnia użytkowa dla naszych dzieci :) i zazwyczaj kobieta rośnie nie tylko w brzuszku :) nie mam pojecia :unsure:

Do góry