reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę, że lepiej dać się naciąć bo nacięcie jest kontrolowane a jak się pęka to w różne kierunki... I na różne długości

f2w39n7303c24ozn.png

Dokładnie, z tego wszystkiego nacięcie „oszczędza” krocze, bo jak się pęka to w kierunku odbytu [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny moderatorki na naszych brzuszkach jakaś Emily ciągle się wstawia na golo,chociaz na moje to nie wiem czy to w ogóle jej czy ściągniete z neta ona na pewno nie jest z naszego wątku, mysle, że trzeba cos z tym zrobić

@olaaa7 @Karla88 dziewczyny nie to, że Was wyzywam na pojedynek ale też z chęcią bym się pośmiała z kogoś zamiast robić sobie zdjecia z wypiętym tyłkiem :D
@_agnieszka_ wiem jak Cie boli kieszeń... Ja mam szał zakupowy i nawet wole nie wiedzieć ile już wydałam na wyprawke (ale dla dziecka przyjemnie sie uszczupla zasoby pieniężne :)) ale za 2 tygodnie musimy zapłacić 5 cyfrową kwotę na poczet zaliczki na samochód. Cieszę się na nowe auto ale jednorazowy wydatek w takiej wysokości az razi w oczy jak sie sprawdza stan konta :D

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia i zainteresowanie. Sytuacja dokładnie wygląda następująco. Ł zapisał się do okulisty, bo teraz pracuje cały czas na radarach i ciemnym pomieszczeniu. Jedyne źródło światła tam to własnie wskazania na radarach i czarnych monitorach. Stwierdził, że chciałby dodatkowo chronić wzrok, co zresztą popieram i dlatego chciał udac sie po poradę. Nic go nie bolało, nie błyskało ani nic z tych rzeczy. No i Pani wszystko elegancko posprawdzała, pomierzyła. I wyskoczyła w końcu z tekstem że mu wypisuje te dwa skierowania. Na pytanie po co odpowiada, że to nic pilnego ale trzeba sie temu dokładnie przyjrzeć a tu nie ma takiej możliwości. Ta tomografia głowy jest dodatkowo, gdyby tomografia nerwu wyszła niekorzystnie. Gdy wyjdzie dobrze, że ma głowy nie badać. Także w sumie nic nie wiemy. Badanie nie wiemy jeszcze kiedy bo Ł musi dokonac jakis tam zmian w grafiku, bo przesuwał urlop i dopeiro jak to ogarnie sie zapisze.
Ah Jola, to wyglada na to, ze ta tomografia to tak profilaktycznie, dla pewnosci. Widicznie sa wskazania do takiego badania przy takim rodzaju pracy. Tak wiec sppkojnie! Na pewno nic nie wyjdzie! To tak jak my sie co chwile teraz badamy zeby w razie co cis szyvko wychwycic

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny moderatorki na naszych brzuszkach jakaś Emily ciągle się wstawia na golo,chociaz na moje to nie wiem czy to w ogóle jej czy ściągniete z neta ona na pewno nie jest z naszego wątku, mysle, że trzeba cos z tym zrobić
Kurde właśnie ja zastanawiałam się co to ma być już wcześniej bo to nie pierwszy raz widziałam że coś wstawila ale nigdy tego nieotwieralam bo tam jakiś link jest a ja nie wchodzę na nieznajome linki ale potem to znów znikało i znów się pojawiało i tak myślałam co to ma być:/ a teraz czytam u Ciebie że to jakąś naga baba :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde właśnie ja zastanawiałam się co to ma być już wcześniej bo to nie pierwszy raz widziałam że coś wstawila ale nigdy tego nieotwieralam bo tam jakiś link jest a ja nie wchodzę na nieznajome linki ale potem to znów znikało i znów się pojawiało i tak myślałam co to ma być:/ a teraz czytam u Ciebie że to jakąś naga baba :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze jak by miała chociaż na sobie majtki z mojej reklamy...

reklama
Do góry