reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój mały ostatnio mało ruchliwy.. Dzis ze 3 razy tylko mnie smyrnął. Staram się nie świrować, ale trochę mnie to martwi
Ja tak miałam ostatnie 4 dni... Kopala tylko trzy razy wieczorem i tylko na boku ... I nic więcej...cisza a do kolejnego wieczoru... I to tak lekko tylko... Też dziś rano tu się zalilam, że się martwię

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
No pewnie się obróciła [emoji4] a jak Twój? Ogarnął się?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wstał niedawno i siedzimy sobie każdy w innym pomieszczeniu :) a się zdziwi bo chleba do pracy nie ma, ale chujowa Pani domu nie musi mu o tym mówić ani lecieć po chleb dla niego :) pójdzie do pracy bez niczego

f2w39n7303c24ozn.png

Wstał niedawno i siedzimy sobie każdy w innym pomieszczeniu [emoji4] a się zdziwi bo chleba do pracy nie ma, ale chujowa Pani domu nie musi mu o tym mówić ani lecieć po chleb dla niego [emoji4] pójdzie do pracy bez niczego

f2w39n7303c24ozn.png

Bądź twarda [emoji23]

Ja się z moim nie kloce a tez jestem chujo** panią domu bo nie gotuje nie sprzątam tylko żre i kasy rozwalam [emoji23]

Chyba jestem pasożytem domowym hahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O jeju jaka biedna moja ciocia tez pękła i do tej pory ma problemy :(

U Nas nie nacinaja tylko wlasnie jesli juz to sie peka. Chodzi o to,ze pekniecia sa samoistne i szybciej sie goja niz nacinanie, ktore jest wieksze. Peka sie w najcienszym miejscu.
Nie pamietam zebym przechodzila jakas traume.

Ona właśnie nie dość ze ma takie dolegliwości, to mówi, żejak sie tam dotyka przy podmywaniu to czuje tak nienaturalnie i dziwnie. Planuje plastykę pochwy nawet... Mówi, że to niezgadzanie się na nacięcie to póki co najgorsza decyzja w jej życiu, wiec chyba faktycznie jest fatalnie

Ja peklam z pierwszym dzieckiem, z drugim juz normalnie,ale pewnie powinni mnie zszyc,a tego nie zrobili i przez to mam teraz opuszczone scianki.
I tez mysle o plastyce pochwy - zobaczymy jak bedzie po trzecim porodzie.

reklama
Bądź twarda [emoji23]

Ja się z moim nie kloce a tez jestem chujo** panią domu bo nie gotuje nie sprzątam tylko żre i kasy rozwalam [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja conieco w domu robię, ale on tego nie doceniana to skoro ma o mnie tak zle zdanie to niech sobie sam biegnie po chleb i robi kanapki... Bo do tej pory ja mu zawsze robiłam do pracy, ale dziś powinien się domyślić, że dzień dobroci dla oslow się skończył [emoji12][emoji12][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry