reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To moja będzie chyba malutka bo w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 g
To moja właśnie w 20 tygodniu i 6 dniu ważyła 430 to aż o 100wiecej. I czuję , że będzie duża. A chciałabym żeby ważyła tak do 3kg . Ja ważyłam 3 700 , K też około tego :/
Maj to też dobry czas :) zawsze możecie uzgadniac kupno różnych rzeczy przez internet i zamawiać do domu :)

f2w39n7303c24ozn.png
Zamówie tylko butelkę, pieluszki bambusowe i termometr bo tu w aptekach jest dużo droższy a znalazłam fajny za 150 na stronie :)
Kochany , że tak blisko z Tobą jest :)
Moja w 21 tyg coś koło 310 g ale z usg wyszło że jest nie cały tydzień młodsza. A teraz zapomniałam zapytać ile mniej więcej waży. Dopiero za 3 tyg się zapytam

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
To moja jest za duża na to wychodzi heh, mimo , że według lekarza 430 w 21 tygodniu to idealna waga.
Jestem w 24+3 tc.Nie ogarnelam jeszcze wstawiania zdjęć,ale szczerze,to teraz dostałam tylko jedno i nie jest jakieś szalowe.Zauważyłam,że lekarka teraz już tak szybciej wszystko sprawdza,jak te polowkowe wyszly ok
Ważne ,że jest wszystko dobrze. :)
A dziękuję [emoji8]Właśnie skończyłam [emoji16]
acf6259fe7a08bfff056d1329c44244e.jpg

aaaaaaaa !!!!! Zaraz jestem !!!!!! Krój kawałek !!!!! :D:D:D

reklama
To moja właśnie w 20 tygodniu i 6 dniu ważyła 430 to aż o 100wiecej. I czuję , że będzie duża. A chciałabym żeby ważyła tak do 3kg . Ja ważyłam 3 700 , K też około tego :/

Zamówie tylko butelkę, pieluszki bambusowe i termometr bo tu w aptekach jest dużo droższy a znalazłam fajny za 150 na stronie :)

To moja jest za duża na to wychodzi heh, mimo , że według lekarza 430 w 21 tygodniu to idealna waga.

Do 3kg to trochę za malo... Przynajmniej jak dla mnie zdrowo to tak chociaż o 3 300

f2w39n7303c24ozn.png

Teraz są już rozbieżności w wadze tak samo jak po porodzie :) Twoje jeszcze nie jest największe :) ja bym chciała by moja tak do 3 700 wazyla :) a mój pies jest tak samo za mną jak za moim facetem :)

f2w39n7303c24ozn.png

NIE CZYTAJCIE TEGO!!!
O matko, dziewczyny zaciskam nogi i Stasia nigdzie stamtąd nie wypuszcze dopóki nie będzie taki wielki ze stwierdzą, że musi byc cc i koniec. A dlaczego? Pisałam Wam parę dni temu o mojej kolezance co lezała juz w szpitalu bo był termin. Urodziła 2 dni po terminie naturalnie. Ania (ta kolezanka) naczytała sie w internetach o nacinaniu krocza ze to ble i zaczęła stosowac rózne rzeczy żeby tego uniknać. Jakieś masaże itp. I w planie porodu napisała ze absolutnie nie zgadza sie na nacięcie. Jak już było blisko do tego żeby wyciągnąc głowke połozna do niej mówi, ze musi ją naciąć bo zaraz peknie(dziecko było większe niż zakładano) a Ania że nie i koniec. I co? I pękła jak rozgwiazda... Rozmawiałam z niąprzez telefon pare minut temu. Jest załamana, płacze z bólu przy siadaniu nie wspomne o wypróznianiu. Jest mi jej mega szkoda i boję sie mojego porodu chociaz ja na 70% bedę miec cc (mimo ze chciałam sn). Myslicie ze często się to zdarza?

Widziałyście? :) Może któraś chce coś wygrać :)

Link do: BB Brzuszki 2018
Ja tam nie widzę żadnego pytania a każą odpowiedzieć :D
Do 3kg to trochę za malo... Przynajmniej jak dla mnie zdrowo to tak chociaż o 3 300

f2w39n7303c24ozn.png
To chociaż tyłem byle nie blisko 4ech .. bo ciężki poród wtedy by mnie czekał, tak czuje.
O matko dostałam slinotoku !:D
Haha :D ja też :D!

Pół blaszki nawet ci ukroję bo znając życie u mnie jeść nie będą to się będę musiała z sąsiadami podzielić [emoji16]

NIE CZYTAJCIE TEGO!!!
O matko, dziewczyny zaciskam nogi i Stasia nigdzie stamtąd nie wypuszcze dopóki nie będzie taki wielki ze stwierdzą, że musi byc cc i koniec. A dlaczego? Pisałam Wam parę dni temu o mojej kolezance co lezała juz w szpitalu bo był termin. Urodziła 2 dni po terminie naturalnie. Ania (ta kolezanka) naczytała sie w internetach o nacinaniu krocza ze to ble i zaczęła stosowac rózne rzeczy żeby tego uniknać. Jakieś masaże itp. I w planie porodu napisała ze absolutnie nie zgadza sie na nacięcie. Jak już było blisko do tego żeby wyciągnąc głowke połozna do niej mówi, ze musi ją naciąć bo zaraz peknie(dziecko było większe niż zakładano) a Ania że nie i koniec. I co? I pękła jak rozgwiazda... Rozmawiałam z niąprzez telefon pare minut temu. Jest załamana, płacze z bólu przy siadaniu nie wspomne o wypróznianiu. Jest mi jej mega szkoda i boję sie mojego porodu chociaz ja na 70% bedę miec cc (mimo ze chciałam sn). Myslicie ze często się to zdarza?
Myślę, że lepiej dać się naciąć bo nacięcie jest kontrolowane a jak się pęka to w różne kierunki... I na różne długości

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry