G
gosc12
Gość
To moja właśnie w 20 tygodniu i 6 dniu ważyła 430 to aż o 100wiecej. I czuję , że będzie duża. A chciałabym żeby ważyła tak do 3kg . Ja ważyłam 3 700 , K też około tego :/To moja będzie chyba malutka bo w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 g
Zamówie tylko butelkę, pieluszki bambusowe i termometr bo tu w aptekach jest dużo droższy a znalazłam fajny za 150 na stronieMaj to też dobry czas zawsze możecie uzgadniac kupno różnych rzeczy przez internet i zamawiać do domu
Kochany , że tak blisko z Tobą jestCocker spaniel
To moja jest za duża na to wychodzi heh, mimo , że według lekarza 430 w 21 tygodniu to idealna waga.Moja w 21 tyg coś koło 310 g ale z usg wyszło że jest nie cały tydzień młodsza. A teraz zapomniałam zapytać ile mniej więcej waży. Dopiero za 3 tyg się zapytam
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne ,że jest wszystko dobrze.Jestem w 24+3 tc.Nie ogarnelam jeszcze wstawiania zdjęć,ale szczerze,to teraz dostałam tylko jedno i nie jest jakieś szalowe.Zauważyłam,że lekarka teraz już tak szybciej wszystko sprawdza,jak te polowkowe wyszly ok
aaaaaaaa !!!!! Zaraz jestem !!!!!! Krój kawałek !!!!!A dziękuję [emoji8]Właśnie skończyłam [emoji16]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom