reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Jola92 jeśli będzie to dla ciebie jakimś pocieszeniem, jak tylko wieczorem spokojnie usiądę z M. zrobię dokładnie to samo na stronie HM [emoji1] i jeszcze Frankowi dokupie kilka rzeczy [emoji85] ale ja przynajmniej przy poprzedniej zniżce nic nie kupiłam!! [emoji6] Zastanawiam się właśnie do jakiego rozmiaru się „zaopatrywać”... [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja Kruszynka zaczęła mnie w końcu kopać [emoji1] w końcu czuję leżąc na plecach [emoji16] ale niestety nie jestem w stanie zobaczyć bo kopie pod pępkiem i mi brzuch zasłania bo tam już zjeżdża w dół [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

@Jola92 jeśli będzie to dla ciebie jakimś pocieszeniem, jak tylko wieczorem spokojnie usiądę z M. zrobię dokładnie to samo na stronie HM [emoji1] i jeszcze Frankowi dokupie kilka rzeczy [emoji85] ale ja przynajmniej przy poprzedniej zniżce nic nie kupiłam!! [emoji6] Zastanawiam się właśnie do jakiego rozmiaru się „zaopatrywać”... [emoji848]

Na Ciebie zawsze mogę liczyć, juz nie czuje sie rozrzutna :D ja sie obkupiłam do 68 :) Ale 68 z h&M wiec ciut większe. I mam jeden komplet spodnie+bluza rozmiar 74. Wiec do początków zimy mam spokój :)

Moja Kruszynka zaczęła mnie w końcu kopać [emoji1] w końcu czuję leżąc na plecach [emoji16] ale niestety nie jestem w stanie zobaczyć bo kopie pod pępkiem i mi brzuch zasłania bo tam już zjeżdża w dół [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój mały ostatnio mało ruchliwy.. Dzis ze 3 razy tylko mnie smyrnął. Staram się nie świrować, ale trochę mnie to martwi

Dołączam się [emoji23] tez Hm na mnie czeka

f2w39n7303c24ozn.png
No pewnie się obróciła [emoji4] a jak Twój? Ogarnął się?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry