reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po wizycie,dziecko sobie stało na głowie i znów zasłaniało buzię,więc chyba dopiero po porodzie zobaczę lico królewny;) dostałam skierowanie na krzywą cukrową (niestety 3-punktową) i mam zażywać Tardyferon,bo mi żelazo leci w dół (btw zażywa to któraś z Was drogie mamy?).dziękuję za kciuki i mam nadzieję,że u Was też świeci pięknie słoneczko:)
Super, że wszystko dobrze :) świeci słonko ale zimno :) w którym tygodniu jesteś ? A zdjęcia jakieś masz dzidziusia ?;)
Z takiej racji że u siebie w sklepach nie dostanę sera na sernik dziś będzie grany 3bit [emoji7][emoji16]
bf7b2503bac7d9b0206ddcf24a559910.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego :) ale brzusio już duży :)

reklama
spokojnie, nie będzie na pewno za późno - masz termin na koniec lipca, więc spokojnie zapas czasowy jest :)
my będziemy kupować kwiecień-maj, a termin mam na początek lipca ;)
W czerwcu wózek i zamkniemy listę. Stresuje się już, coraz bliżej do wszystkiego :)
Też mam takie skojarzenia, straszne, że nie można się ich pozbyć :p

Szkoda :( Ale może kupcie coś przez internet?
Nie chcemy przez internet, sama przyjemność dla nas iść nawet do apteki kupić kosmetyki dla małej :) jedynie pomyślimy nad wózkiem przez internet, bo w sklepach nie widziałam takiego jak chcemy ale przez internet z drugiej strony się boje , że przyjdzie nie taki jak trzeba :/ już kilka razy zawiodłam się na zakupach przez internet :( a to drogi zakup ..
Mysle, że zdążysz ja już może bede miała CC koniec czerwca a też chce w maju wszystko kupić.
Jak już myślę , że zaraz kwiecień to jestem przerażona :D a z drugiej strony chce żeby leciało jeszcze szybciej bo nie mogę się doczekać mojej malutkiej :p wy już będziecie w domku z maluchami a ja będę czekała miesiąc na swoją :(
Gdyby tylko u mnie w domu miał kto jeść te wszystkie słodkości które mam zamiar zrobić to bym codziennie robiła [emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Podam Ci numer telefonu :D dzwoń w razie wyzerki :D

Super, że wszystko dobrze :) świeci słonko ale zimno :) w którym tygodniu jesteś ? A zdjęcia jakieś masz dzidziusia ?;)

Smacznego :) ale brzusio już duży :)
Jestem w 24+3 tc.Nie ogarnelam jeszcze wstawiania zdjęć,ale szczerze,to teraz dostałam tylko jedno i nie jest jakieś szalowe.Zauważyłam,że lekarka teraz już tak szybciej wszystko sprawdza,jak te polowkowe wyszly ok

Teraz dopiero Was nadrobiłam i tak wracając do tematu słabych ruchów,to pytalam na wizycie,czy to normalne,że czasami przez 2-3 dni takie ledwo musniecia czuję (mam łożysko na przedniej ścianie) i powiedziała,że luz:) nawet mi w czasie usg pokazała,w ktorym miejscu brzucha powinnam czuć ruchy,bo tam dziecię dosiega bez przebijania sie przez łożysko i trafiła w dyche:) Także się nie martwcie,bo ja też od tygodnia swirowalam,że coś jest nie halo;)

Ja już po wizycie,dziecko sobie stało na głowie i znów zasłaniało buzię,więc chyba dopiero po porodzie zobaczę lico królewny;) dostałam skierowanie na krzywą cukrową (niestety 3-punktową) i mam zażywać Tardyferon,bo mi żelazo leci w dół (btw zażywa to któraś z Was drogie mamy?).dziękuję za kciuki i mam nadzieję,że u Was też świeci pięknie słoneczko:)
Ja biorę tardyferon 2 razy dziennie i do tego witaminę C też muszę brać wtedy się lepiej wchłania. W tamtej ciąży też to brałam.

reklama
Do góry