reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po wizycie,dziecko sobie stało na głowie i znów zasłaniało buzię,więc chyba dopiero po porodzie zobaczę lico królewny;) dostałam skierowanie na krzywą cukrową (niestety 3-punktową) i mam zażywać Tardyferon,bo mi żelazo leci w dół (btw zażywa to któraś z Was drogie mamy?).dziękuję za kciuki i mam nadzieję,że u Was też świeci pięknie słoneczko:)
Super, że wszystko dobrze :) świeci słonko ale zimno :) w którym tygodniu jesteś ? A zdjęcia jakieś masz dzidziusia ?;)
Z takiej racji że u siebie w sklepach nie dostanę sera na sernik dziś będzie grany 3bit [emoji7][emoji16]
bf7b2503bac7d9b0206ddcf24a559910.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego :) ale brzusio już duży :)

reklama
spokojnie, nie będzie na pewno za późno - masz termin na koniec lipca, więc spokojnie zapas czasowy jest :)
my będziemy kupować kwiecień-maj, a termin mam na początek lipca ;)
W czerwcu wózek i zamkniemy listę. Stresuje się już, coraz bliżej do wszystkiego :)
Też mam takie skojarzenia, straszne, że nie można się ich pozbyć :p

Szkoda :( Ale może kupcie coś przez internet?
Nie chcemy przez internet, sama przyjemność dla nas iść nawet do apteki kupić kosmetyki dla małej :) jedynie pomyślimy nad wózkiem przez internet, bo w sklepach nie widziałam takiego jak chcemy ale przez internet z drugiej strony się boje , że przyjdzie nie taki jak trzeba :/ już kilka razy zawiodłam się na zakupach przez internet :( a to drogi zakup ..
Mysle, że zdążysz ja już może bede miała CC koniec czerwca a też chce w maju wszystko kupić.
Jak już myślę , że zaraz kwiecień to jestem przerażona :D a z drugiej strony chce żeby leciało jeszcze szybciej bo nie mogę się doczekać mojej malutkiej :p wy już będziecie w domku z maluchami a ja będę czekała miesiąc na swoją :(
Gdyby tylko u mnie w domu miał kto jeść te wszystkie słodkości które mam zamiar zrobić to bym codziennie robiła [emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Podam Ci numer telefonu :D dzwoń w razie wyzerki :D

Super, że wszystko dobrze :) świeci słonko ale zimno :) w którym tygodniu jesteś ? A zdjęcia jakieś masz dzidziusia ?;)

Smacznego :) ale brzusio już duży :)
Jestem w 24+3 tc.Nie ogarnelam jeszcze wstawiania zdjęć,ale szczerze,to teraz dostałam tylko jedno i nie jest jakieś szalowe.Zauważyłam,że lekarka teraz już tak szybciej wszystko sprawdza,jak te polowkowe wyszly ok

Teraz dopiero Was nadrobiłam i tak wracając do tematu słabych ruchów,to pytalam na wizycie,czy to normalne,że czasami przez 2-3 dni takie ledwo musniecia czuję (mam łożysko na przedniej ścianie) i powiedziała,że luz:) nawet mi w czasie usg pokazała,w ktorym miejscu brzucha powinnam czuć ruchy,bo tam dziecię dosiega bez przebijania sie przez łożysko i trafiła w dyche:) Także się nie martwcie,bo ja też od tygodnia swirowalam,że coś jest nie halo;)

Ja już po wizycie,dziecko sobie stało na głowie i znów zasłaniało buzię,więc chyba dopiero po porodzie zobaczę lico królewny;) dostałam skierowanie na krzywą cukrową (niestety 3-punktową) i mam zażywać Tardyferon,bo mi żelazo leci w dół (btw zażywa to któraś z Was drogie mamy?).dziękuję za kciuki i mam nadzieję,że u Was też świeci pięknie słoneczko:)
Ja biorę tardyferon 2 razy dziennie i do tego witaminę C też muszę brać wtedy się lepiej wchłania. W tamtej ciąży też to brałam.

reklama
Do góry