reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam ;) ja juz w domu bylam zaniesc mocz do labolatorium i wstapilam do rosmana i troszke sie obkupilam ;) dzis czeka mnie depilacja przed jutrzejsza wizyta... Ale pogoda sloneczna ;) Milego dnia i powodzenia na wizytach ;) czas Was nadrobic xd
Powodzenia przy depilacji! Ostatnio to przechodzilam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

to niestetynie pomogę :( moje stopy w ogóle nie tolerują ekoskóry, albo naturalna, albo tkanina itd...

dokładnie tak

o raz w miesiącu za dużo....

powiem tak - moim zdaniem najważniejsze jest nie to, żeby się nie kłócić w ogóle, ale żeby umieć się klócić w sposób cywilizowany, bez naruszania godności drugiej osoby, bez obrażania się, itd, i żeby potem umieć o tym rozmawiać... bo różnice zdań, nieporozumienia, trudne sytuacje itd zdarzają się zawsze i w każdym związku

i słusznie... tylko nie możesz odpuścić - skoro już tak postawiłaś sprawę, to nie możesz odpuścić "do skutku", bo jeśli być odpuściła, to potraktuje to jako twojego focha i nie przyniesie żadnego efektu, a może wręcz odwrotny, bo następnym razem też będzie czekać "aż ci przejdzie"... musi zrozumieć, że nie przejdzie aż nie przeprosi, bo to nie jest kwestia twojego focha, ale jego podejścia
Dokladnie sie zgadzam. Najwazniejsze umiec potem porozmawiac. Moj M niestety nie potrafi w ogole rozmawiac i tu jest nasz najwiekszy problem[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nastawiłas się bojowo widzę :) byle byś się nie denerwowała bo Julka czuje :)
Ja nie jestem nerwowa więc ja już dziś jestem spokojna a nawet wczoraj już byłam, ale jestem pamietliwa i po prostu nie odpuszczam :) Julka lub Oliwka bo to jeszcze jest do przemyślenia choć Julka chyba ładniej bo jest więcej zdrobnien i form imienia [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry