reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Chodziło mi , że ja do twojej ciągle Julka :D
U nas będzie Alicja na 100% :)
Nie przeszkadza mi to [emoji1] zauważyłam, że teraz wszyscy dają Zuzia, Maja, Amelka i pojawia się dużo Jagódek :) Alicja bardzo ładne imię :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nie przeszkadza mi to [emoji1] zauważyłam, że teraz wszyscy dają Zuzia, Maja, Amelka i pojawia się dużo Jagódek :) Alicja bardzo ładne imię :)

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie mi też się podobają : Zuzia,maja, julka, Amelka , Oliwia itp ale Alicja już wybraliśmy dwa lata temu , i zawsze gadaliśmy , że będzie Alicja. Tak zostalo :) moja kuzynka , siostra i brat te chcieli tak dać na imię. Ale ich wyprzedziłam i byłabym zła gdyby to imię zabrali heh, gdyby byłby nas chłopiec. Bo jakoś tak marzyliśmy oboje i córce , do tego ŚP. Babcia tak miała na imię. Mojej mamy mama. I też się nacieszyć nie może , że tak zdecydowaliśmy :) jagódka też ładne :)

Prezes się wczoraj krzyków wystraszył i też chciał do Panci do pokoju się zamknąć [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Oj biedaczysko . No właśnie więc powiedz też Twojemu że jak się kłóci to cała rodzina na tym cierpi nie tylko Ty ,prezesowa i prezes także przeprosić musi razy 3 [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie mi też się podobają : Zuzia,maja, julka, Amelka , Oliwia itp ale Alicja już wybraliśmy dwa lata temu , i zawsze gadaliśmy , że będzie Alicja. Tak zostalo :) moja kuzynka , siostra i brat te chcieli tak dać na imię. Ale ich wyprzedziłam i byłabym zła gdyby to imię zabrali heh, gdyby byłby nas chłopiec. Bo jakoś tak marzyliśmy oboje i córce , do tego ŚP. Babcia tak miała na imię. Mojej mamy mama. I też się nacieszyć nie może , że tak zdecydowaliśmy :) jagódka też ładne :)
Mało jesteśmy oryginalne i podobają nam się imiona z czołówki [emoji16] Mojemu się podoba Maja, ale wolę imię, które ma też jakaś inna opcje na starość [emoji1] i Jagoda też się mojemu podoba , ale to imię nie jest mi tak bliskie... Emilka mi się podoba, ale u nas w rodzinie (jednej i drugiej) maja zastrzeżenia... Mi się podoba jeszcze Laura, ale mojemu nie... I tylko Julka i Oliwka nam zostaje [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Oj biedaczysko . No właśnie więc powiedz też Twojemu że jak się kłóci to cała rodzina na tym cierpi nie tylko Ty ,prezesowa i prezes także przeprosić musi razy 3 [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Przepraszanie psa wychodzi mu lepiej niż przepraszanie mnie [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Jak się czujesz ostatnio ?
Wolę się niezaglebiac bo wczoraj pod wieczór przeżyłam depresję i stan taki ze szok wylam wylam i wylam mój tylko chusteczki podawał i przytulal i pytał gdzie jego twardziel się podział ale wyplakalam się i od dziś znów się zbieram w całość [emoji134] [emoji134] [emoji134] [emoji134] tzn staram się.

reklama
Lenka i Zaś jest też teraz bardzo dużo i Lenka mi się podoba, ale mojemu nie [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry