reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
O matko, Tobie tez sie ciagle cos dzieje[emoji20] Obys miala przeciwciala! Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny jestem załamana :( Ł poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy :( Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie
O matko! No jakby malo bylo problemow z Twoim zdrowiem[emoji20] Oby nic tam nie wyszlo! Ale cos mu sie dzieje, cos w badaniu wysxlo? Czemu takie dokladne badania?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Darka83 wspolczuje, ale jak już tu kiedys pisalysmy większość doroslych ma przeciwciała. A też ciężej się tym zarazić niż np ospa chociaż przenosi się drogą kropelkową. Trzymam kciuki zebys nie zlapala.

Śliczny :) taki jasniutki *.*

Udane zakupy :):)

Ja chodzę prywatnie, nigdy nie miałam robionych. Chyba ..

A co to są dokładnie te przepływy . I robi się je tylko w 3 trymestrze ? Muszę spytać lekarza na wizycie.

Jak był K i wszystko było na wysokich obrotach to czułam mała dzień i noc a wczoraj pojechał więc ja tylko siedzę i leżę , to w ogóle jej nie czuję. Wczoraj jedynie jak ja przygniotlam nogami heh :p
Przeplywy to kontrola przeplywy krwi przez wszystkue naczynia. Juz na polowkowym to sprawdzal. Ale w III trym zaleca sie takie dokladne badanie wszystkich naczyn. I lozysko sie sprawdza czy dobrze pracuje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Przeplywy to kontrola przeplywy krwi przez wszystkue naczynia. Juz na polowkowym to sprawdzal. Ale w III trym zaleca sie takie dokladne badanie wszystkich naczyn. I lozysko sie sprawdza czy dobrze pracuje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A myślisz , że skoro mój lekarz badał wszytko "dokładnie" ale nie zauważył asymetrii w sercu to znaczy , że ma sprzęt do dupy czy nie widać było tego tydzień wcześniej ? Bo się zastanawiam czy mu zaufać i on zrobi w trzecim trymestrze czy jechać. W sumie 300zl to nie tak duzo jeśli chodzi i spokój i zdrowie dziecka.

Do góry