reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się wiosennie i melduję,że dzisiaj wizytuje o 13:)
Trzymam kciuki :):)
tak ja bralam swoj mamie tez i są ok
Masz już je ? Bo nie doczytałam czy już doszły czy dopiero zamówiłaś :) bo byś zdjęcie podesłała jak wygląda na żywo i czy SM będzie dobry przy moim wzroście :)
Ja kupilam szlafrok bo jakoś wole po korytarzu chodzić w szlafroku a nie samej koszuli :)
Jaki ?:) Ja też wole coś cienkiego narzucić na siebie :)

reklama
Witam, mnie rozłożyło już całkiem, katar, kaszel, gorączka, bóle mięśni i głowy...a pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno wszystkie choroby mnie omijały.
@Margana nie potrzebnie się lekarz odzywał, a skoro już zaczął to mógł do końca się wypowiedzieć a nie tak zostawić Cię w niepewności

Odnośnie ruchów to u mnie co jakiś czas mały się tak odwraca, że praktycznie wcale go nie czuję, ale staram sie nie panikować

@olaaa7 zdecydowanie pierwsza

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrowka zycze! Oby szybko przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hej, hej :)
Ja tylko chcialam zameldowac, ze dzis mialam wizyte. Wszystko ksiazkowo. Synek wazy 620 gram. Balam sie isc ze wzgledu na ta cukrzyce, ale posprawdzal co sie dalo i jest bardzo dobrze :)
Dzis tez pierwszy raz mialam badanie na fotelu, lekarz kazal mi sie mentalnie przygotowac ze juz na kazdej wizycie bedzie musial tak badac, ale po badaniu tez ok. Szyjka dluga, zamknieta. Tylko sie cieszyc :)
Zycze Wam milego dnia!
Ps. Ogladalam Wasze brzuszki :) kazdy piekny i juz typowo ciazowy. Z tymi, ktore pisza ze czuja sie ciezko -ŁACZE SIE W BOLU. Ja mam jak co ciaze dodatkowo wielki problem z krzyzami. Bola mnie niemilosiernie.
Butow zdjac nie moge, czy skarpet ubrac, bo staniecie na jednej nodze u mnie w gre nie wchodzi. Ale juz blizej konca niz dalej :)
Super, ze wszystko dobrze!

Co do ubierania butow to u mnie tez problem. Nie dosc, ze brzuch przeszkadza to jeszcze zgaga[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

ale fajne ja znow wczoraj na hm poplynelam ...

pierwsza długa !!!

jak dob rze zrozumialam wychodzi starszy wiec waa tez jest adekwatna teraz juz kazde dziecko inaczej przybiera na wadze wiec nie ma sie co stresowac u mnie 23 tydz i maly ma 530g

a wogole dzien dobry z pracy przy kawie :D
przyjaciolka zrobila bete wczoaj wychodzi 5 tydz i termin na listopad wiec roznica miedzy naszymi dzieciami 4 miesiace super!! bardzo sie ciesze tez chodzi do tego lekarza co ja wiec zapisala sie na wizyte 15 min przedemna pojedziemy razem wtedy bedzie w 9 tyg, jej córka w czerwcu konczy rok wiec bedzie miala niezlą zabawę :)
Ale fajnie, tak raxem[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Trzymam kciuki :):)

Masz już je ? Bo nie doczytałam czy już doszły czy dopiero zamówiłaś :) bo byś zdjęcie podesłała jak wygląda na żywo i czy SM będzie dobry przy moim wzroście :)

Jaki ?:) Ja też wole coś cienkiego narzucić na siebie :)
Taki nie jest aż taki ciepły na jakiego wygląda :D może się w nim nie ugotuje w czerwcu ale tak mi się podobał :D

Załączniki

• Screenshot_2018-03-21-11-58-36-1.png
    Screenshot_2018-03-21-11-58-36-1.png
    397,6 KB · Wyświetleń: 57
Wrócił po nocce przed 8 rano i spi teraz ... Nie przeprosił ... Chyba myśli, że odpuszczę i tu się mocno zdziwi

f2w39n7303c24ozn.png
Jak byś miała być taka złośliwa jak on , że twojej miski nie umył to teraz zrób obiad tylko dla siebie :D ale to by się zrobiła z tego jeszcze większa kłótnia i dogryzanie sobie nic nie da. Odczekaj aż się wyśpij i sobie przypomnij.

reklama
Do góry