reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak byś miała być taka złośliwa jak on , że twojej miski nie umył to teraz zrób obiad tylko dla siebie :D ale to by się zrobiła z tego jeszcze większa kłótnia i dogryzanie sobie nic nie da. Odczekaj aż się wyśpij i sobie przypomnij.
Kochana dziś obiadu nie robię :) ja jeść obiadu nie muszę i on o tym wie :) zrobi sobie jajecznice albo kanapki w tosterze mało mnie to obchodzi w tym momencie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Jak byś miała być taka złośliwa jak on , że twojej miski nie umył to teraz zrób obiad tylko dla siebie :D ale to by się zrobiła z tego jeszcze większa kłótnia i dogryzanie sobie nic nie da. Odczekaj aż się wyśpij i sobie przypomnij.
A prezes ma focha razem ze mną haha
1521630338-097462723f757812-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png

Trzymam kciuki :):)

Masz już je ? Bo nie doczytałam czy już doszły czy dopiero zamówiłaś :) bo byś zdjęcie podesłała jak wygląda na żywo i czy SM będzie dobry przy moim wzroście :)

Jaki ?:) Ja też wole coś cienkiego narzucić na siebie :)

mam juz go w domu zrobie zdj pokazowe jak bede w domu wieczirem :D

reklama
Do góry