reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez to bralam pod uwage, ale wybralam z raokraglona krawedzia z boku. Chociaz teraz sie zastanawiam czy nie zmiecic opcji[emoji6]

Matetac wybralam Hevea Duo Activia

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
My wszytko mamy kanciaste, i jakoś te mi bardziej pasowało (poza tym jest mniejsze - w sensie wymiary zewnętrzne)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dokładnie tak jak piszesz :) Ile nawalonych w sztok rusków w internecie sie widzi co skaczą nawet z 8 piętra, wstaja i idą dalej. Tak samo gdy człowiek jest nieprzytomny. W latach 70 była katastrofa lotnicza. Na pokładzie wybuchła bomba, samolot rozerwało a stewardessę wyssało na zewnatrz. Zemdlała w skutek nagłej zmiany cisnienia i spadła, upadając w jakies krzaki. Przeżyła jako jedyna.

Do ma dzis przyjść przesyłka z 4 koszulami i szlafrokiem a jutro paczka z gemini :D

A Nasz syn jakiś wstydliwy i tylko matce daje sie poczuć :D Serio kopie jak oszalały, Ł przykłada rękę czy głowę i koniec. Gdy kopie tak że widac przez koszulke i powiem "patrz" to też przestaje :D

Ja Stasia właśnie najbardziej czuję jak leże na boku. I jak włożę ręke pod brzuch to bardzo mocno dostaje kopniaki po dłoni :)

Mi rodzice powiedzieli wczoraj, że Nasza Tekila znowu zaczęła tyłkiem szorować. Znowu trzeba bedzie pójśc do weta na pczyszczanie gruczołów, a ona tego tak nie lubi że aż piszczy, a jak przekraczamy próg gabinetu podkula ogon żebe lekarz nie miał dojscia. Teraz mam fazę na sprawdzanie jak chodzi. U owczarków niemieckich bardzo często występuje dysplazja stawów, na szczęscie na razie nie widac nic niepokojącego

To Ł ma tak ze mną :D Mnie jest bardzo łatwo uszkodzić. Ogólnie miałąm połamane wszytskie palce niektóre po parę razy, ale 2 złamałam gdy brałam do ręki kubek .... Kostkę skreciłam wysiadając latem z pociagu. Postawiłam nogę i poczułam ból ale myślałam że to zaraz przejdzie. Ale nie przechodziło. Poszłam po 2 dniach do lekarza. Okazało sie po prześwietleniu że mam skręconą kostke i pęknieta kosć śródstopia :D
@Margana mam nadzieję, ze zaraz przejdzie :)

Ja sie czuje dziś jakaś taka połamana. Wszystko mnie boli. Narzekam jak stara babcia :D
Musze się wziąc za porządki w pokoju dziecięcym tj. posegregowac ubrania i je wyniesć do salonu bo dzis ma przyjsc sąsiad pomóc Ł przeniesc łóżko i szafę w inne miejsce. Pradopodobnie wracajac ze świąt bedziemy wiezli juz ze sobą lózeczko, wiec chcemy je już ustawić na docelowym miejscu :)
Miłego dnia!:)
Mój też miewal problemy z zatokami pod ogonem... Najpierw raz do roku a później potrafił mieć pełno już po dwóch miesiącach... I dostał jakieś lekarstwa i zastrzyki i więcej się ten problem nie pojawił więc też może zapytaj? Z mojego psa to aż potrafiło wyciec... Smród był nie do zniesienia

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 ja mialam kupione dwa smoczki ale moja córka wogole od poczatku nie chciala smoczka
jak wkladalam jej do buzi o sie dusila wiec nie ssala wogole o tyle fajnie ze nie trzebabylo ją oduczyć z minusów ze jak sie darła to nie mialam ja czym uspokoić

dziewczyny musze sie pochwalić mąż zdał egzaminy wkonnnncccccuuuuuu bo ja tez jebca dostawalam juz z nim uczyl sie 2 miesiace i od tego egzaminu zalezało jeo stanowisko i awans a podchodzil drugi raz do tego egzaminu (mozna raz na pol roku) wiec naprawde byla juz nerwowka w domu
mam nadzieje ze teraz podejmie dobra decyzje w pracy
Pogratuluj mężowi od nas! :)
Wiem co czujesz :) U Nas nauka Ł trwała 2 lata! Do końca dotrwał tylko on i jeden kolega, reszcie podziękowali na róznych etapach. Także też Nam to gdzieś z tyłu głowy siedziało, że róznie może być. Na rekrutacje przyszło 1600 osób, na kurs dostało sie 23 a tylko mój Ł i jeden kolega uzyskali licencje. Po egzaminie moooocno odetchnęliśmy. Teraz będzie tylko lepiej, oboje odżyjecie :)

Mój też miewal problemy z zatokami pod ogonem... Najpierw raz do roku a później potrafił mieć pełno już po dwóch miesiącach... I dostał jakieś lekarstwa i zastrzyki i więcej się ten problem nie pojawił więc też może zapytaj? Z mojego psa to aż potrafiło wyciec... Smród był nie do zniesienia

f2w39n7303c24ozn.png
Zapytam, dziękuje :) Właśnie u niej dawniej było gorzej, teraz się jej zdarza raz na 1,5 roku. Ale jeszcze 4 lata temu była masakra. Też potrafiło wyciec i odór był taki że az oczy szczypały

@olaaa7 ja mialam kupione dwa smoczki ale moja córka wogole od poczatku nie chciala smoczka
jak wkladalam jej do buzi o sie dusila wiec nie ssala wogole o tyle fajnie ze nie trzebabylo ją oduczyć z minusów ze jak sie darła to nie mialam ja czym uspokoić

dziewczyny musze sie pochwalić mąż zdał egzaminy wkonnnncccccuuuuuu bo ja tez jebca dostawalam juz z nim uczyl sie 2 miesiace i od tego egzaminu zalezało jeo stanowisko i awans a podchodzil drugi raz do tego egzaminu (mozna raz na pol roku) wiec naprawde byla juz nerwowka w domu
mam nadzieje ze teraz podejmie dobra decyzje w pracy
Gratulacje dla męża :) Będziecie mieli teraz mniej nerwową atmosferę w domu :)

Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Kompletnie o tym zapomniałam, dzięki :D Od razu mi lepiej :D

Nawet dowodu nie sprawdzają, wchodzą na górę, podpisuję im na karcie ze byłam w domu i tyle [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Czyli w razie potrzeby można zaangażować jakąś ciężarną koleżankę [emoji28] Chociaż Ty to nie bardzo bo Ciebie to już znają :p

reklama
Byłaś dziś lekarza waga +5kg boję się.co będzie dalej do lipca jeszcze trochę .. wszystko w boczki mi idzie brzucha prawie nie widać no chyba ze dobrze zjem

Do góry