reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
hey dziewczyny ratunkuuuu ja oszaleje tak przez 14 tyg nie robic nic masakraaa. Jebca dostaje ja mam adhd normalnie. Co porabiacie?
Teraz już mogę, to szyję, a wcześniej, jak musiałam tylko leżeć, to
-szydełkowałam (umiałam wcześniej, lubię)
-makrama (dopiero się uczyłam, ale wolę szydełko)
-bombki z cekinow itd (akurat święta się zbliżały)
-projekt domu, w sensie pomieszczeń, także od mamy itd (jak już mogłam wziąć laptopa, nauczyłam się "w między czasie" dość profesjonalnego programu do projektowania, pcon planner, czasu na naukę nie brakowało, a tutoriale są..)
-projekty w wersji papierowej - dokładny rozkład półek w garderobie itd.
-rysowałam plus kolorowanki antystresowe
-trochę logistyki budowlanej - znaleźć kaloryfery, jakieś elementy, dostawców itd
-forum, zakupy itd [emoji23]
-książki

0d1yrjjgtd95fou3.png

My to już jak będzie miała dwa latka to na pewno :) też jeździmy "na dziko" bo kapiemy się w jeziorze, kuchnia jest tylko taka, że stoi namiot jest dziura na beczke w ziemi i to służy za lodówkę :) stoi stol, są dwa palniki na butle z gazem i dopiero od kilku lat zamawiamy toi toi :) a tak to dzicz :) dziki, sarny, jelenie, zające, lisy, bobry itd bo to działka między lasem a jeziorem

f2w39n7303c24ozn.png
Faaajnie tak :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
no fajnie tak nic nie robic ale na dluzsza mete to zbzikowac mozna.
Fajnie NIE MUSIEĆ robić, ale jak się NIE MOŻE, to już zupełnie inna historia...
Dlatego dla mnie największą ulgą było jak gin pozwolił siąść na trochę do maszyny do szycia....
Więc nadal sporo leżę, ale w tym czasie projektuję rzeczy do uszycia itd, a trochę mogę coś uszyć :D
Dzisiaj np powstaje przenośny przewijak x2 (dla Hani i dla córki przyjaciółki - przyda się jeszcze przez jakiś czas ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry