reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha, to znaczy, ze bedzie wszystko idealnie[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No obym tylko nie spóźniła się na własny ślub [emoji28] resztę jakoś przeboleję :D

@olaaa7 u nas zawsze jest nerwowa atmosfera hahaah :D trzeba trzymać poziom :D

dziekuje przekaze mu gratulacje jestesmy razem 13 lat i odkad pamietam nonstop jakies studia kursy kwalifikacyjne nie pamietam roku zebysmy nie placili za szkoly .. wiec naprawde teraz mi tez ulzylo ze wkoncu na tyle sie wyuczyl ze nie musi juz nigdzie isc do szkoly ...

mi na pocieszenie przyszla paczka
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
smoczki x2
pieluszki bambusowe
szczoteczka do mycia zabków taka silikonowa
szczotka do wlosow
masc na sutki z ziaji
moge sie pakowac do szpitala :D i czekac do lipca
Super! pokaż jak znajdziesz czas :) ja też czekam właśnie na wysyłkę paczki o podobnej tematyce [emoji28]
Ja kupiłam
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
smoczek
pieluszki tetrowe takie zwykłe białe bo nie mamy jeszcze
szczotka i grzebień do włosków
obcinacz
krem ziajka dla maluszka
krem ziajka na odparzenia
ziaja do pielęgnacji brodawek
ziajka natłuszczający płyn do kąpieli
daszek przeciwsłoneczny do wózka
podkłady poporodowe
podkłady do przewijania
prześcieradło do wózka
butelka
i szczotka do mycia butelek :p

Ostatnia edycja:
Mi meble tam srednio podchodza, ale dodatki uwielbiam[emoji3]
Chociaz biurko mamy tam upatrzone dla mlodej[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja będę miała komodę - i tak się naszukałam... Do parapetu od podłogi mam 79,5, do tego musi się zmieścić między łóżeczkiem a kaloryferem, biała, możliwie duża z szufladami itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ma ciągle nawroty kociego kataru z mega powiklaniami. Wszystko już ma przrz to zwężone: nozdrza, tchawice, zatoki. Leje mu się z nosa, z oczu, ledwo może oddychac. Leki pomagają na krótko a wąrtoba już mu od nich siada. Szkoda go ale widzę jal kazdy kolejny rzut jest cięższy i jak mu z tym ciężko. Ostatnio już nawet bez objawów nie.może normalnie oddychać tak ma wszystko uszkodzone w srodku.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojejku, biedaczek[emoji20] A ile ma wieku?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hejo dziewczyny :) odebrałam mojego M... Czy to skręcenie czy coś innego to nie wiem bo wróciliśmy i padł.. Mam nadzieję że pojedzie z tym do lekarza bo kuleje.. Ehhh no gorzej niż z dzieckiem.. Oby nic poważnego :(

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurcze, moglby przeswietlic ta noge, skoro ciezko mu chodzic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry