reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 ja mialam kupione dwa smoczki ale moja córka wogole od poczatku nie chciala smoczka
jak wkladalam jej do buzi o sie dusila wiec nie ssala wogole o tyle fajnie ze nie trzebabylo ją oduczyć z minusów ze jak sie darła to nie mialam ja czym uspokoić

dziewczyny musze sie pochwalić mąż zdał egzaminy wkonnnncccccuuuuuu bo ja tez jebca dostawalam juz z nim uczyl sie 2 miesiace i od tego egzaminu zalezało jeo stanowisko i awans a podchodzil drugi raz do tego egzaminu (mozna raz na pol roku) wiec naprawde byla juz nerwowka w domu
mam nadzieje ze teraz podejmie dobra decyzje w pracy

@olaaa7 ja mialam kupione dwa smoczki ale moja córka wogole od poczatku nie chciala smoczka
jak wkladalam jej do buzi o sie dusila wiec nie ssala wogole o tyle fajnie ze nie trzebabylo ją oduczyć z minusów ze jak sie darła to nie mialam ja czym uspokoić

dziewczyny musze sie pochwalić mąż zdał egzaminy wkonnnncccccuuuuuu bo ja tez jebca dostawalam juz z nim uczyl sie 2 miesiace i od tego egzaminu zalezało jeo stanowisko i awans a podchodzil drugi raz do tego egzaminu (mozna raz na pol roku) wiec naprawde byla juz nerwowka w domu
Gratulacje dla męża ☺️

oo dobre ja nie umie niestety szydelkowac ale powiem mojemu zeby mi kolorowanki kupil:)). Dziekuje
Nauczenie się podstaw to ok pół godziny z internetowym tutorialem, a inwestować nie trzeba - szydełko kilka zł plus np motek delikatnej dziecięcej włóczki, nauczysz się i przy okazji będzie np sweterek na chłodniejsze dni ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No liczę, że jak zrobi się cieplej i dłużej jasno to trochę mi się te godziny poprzestawiają bo u mnie to się śmieją, że chodzi spać z kurami :D

Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą [emoji14] A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwać :) Wczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył [emoji14] Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie :D [emoji28]

Jeszcze 4,5 godziny i do domu :p
Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

Gratulacje dla męża [emoji5] a jak Ty się czujesz ? Jak glowa ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry