ani_anita
Fanka BB :)
U mnie różnica wieku wyszła sama... W sumie nie chcieliśmy zbyt długo czekać, no ale to i tak spore zaskoczenie. No i chyba właśnie będę się rozdwajaćTo jest w ogóle jakaś porażka że leżąc w szpitalu nie masz żadnej opcji wyboru- tak jak @_agnieszka_ np. będąc wege. Już pisałam chyba że jak leżałam z tą kolką nerkową na patologii, to była też dziewczyna w ciąży bliźniaczej, nie była z warszawy więc rodzina odwiedzała ją tylko w weekendy i wcale nie dostawała większych porcji,więc była normalnie głodna..! Nie wspominając o tym że do żarcie dla ciężarnych nie ma nic wspólnego ze zbilansowaną dietą, pamiętam że były np. parówki (i to zapewne z MOMem, najtańsze). Naprawdę tragedia.
M. ogarnia od znajomego z Włoch, który sprzedaje Chicco łóżeczka Next2Me dream (i to nie jest reklama)
A oprócz tego na pewno normalne też będzie- z prozaicznego powodu że musimy gdzieś kłaść przewijak
Co do różnicy wieku, to u mnie wyszła naprawdę sporaale powiem Wam, że z jednej strony cieszę się właśnie z tego o czym piszecie- że nacieszyłam się na maxa wychowywaniem Frania, wiem że poświęciłam mu uwagę kiedy tylko jej potrzebował i nie musiałam kombinować jak się rozdwoić
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom