reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczynki proszę napiszcie mi jak wyglada sprawa ze zwolnieniem od ginekologa on już je daje na cały okres ciazy czy jak?
Max na 30 dni

uwo9yx8dax5wct20.png

reklama
Witajcie[emoji4]

@Elodia cudna masz corke[emoji173]

@Lipcowa mamusia zazdroszczę męża romantyka. Mój jest cudowny, ale romantyzmu za grosz nie ma. Do bólu praktyczny

@Marika92 w pierwszej ciąży dużo chodziłam do kina. Teraz od porodu nie byłam, czyli prawie rok, bo nie mam z kim syna zostawić.

@kinga30 macie te moc[emoji173][emoji173][emoji173] trzymam za Was kciuki.

Też mnie ostatnio naszło na sok pomarańczowy, ale swiezowyciskany.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co jeszcze nie powpisywaly twrminow pierwszych/kolejnych wizyt. Wpiszcie się proszę do tematu z terminami wizyt (i ktora to wizyta ma byc) to zaktualizuję listę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Dziewczyny gratuluję serduszek tym które miały dziś wizyty :* i witam nowe mamusie :) ja juz po wizycie stresowałam się ze nie wiem ale na usg wszystko super serduszko bije cudowny widok jej aż się wzroszyłam jutro wstawię zdjęcie :) córeczka z nieba czuwa nad nami

reklama
Dziewczyny gratuluję serduszek tym które miały dziś wizyty :* i witam nowe mamusie :) ja juz po wizycie stresowałam się ze nie wiem ale na usg wszystko super serduszko bije cudowny widok jej aż się wzroszyłam jutro wstawię zdjęcie :) córeczka z nieba czuwa nad nami
To super że serduchp bije [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Do góry