zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Max na 30 dniDziewczynki proszę napiszcie mi jak wyglada sprawa ze zwolnieniem od ginekologa on już je daje na cały okres ciazy czy jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Max na 30 dniDziewczynki proszę napiszcie mi jak wyglada sprawa ze zwolnieniem od ginekologa on już je daje na cały okres ciazy czy jak?
Dasz radę :-) to już od jutra wolne?Ostatnie 32 minuty pracy nareszcie
Ja już od grypki od końca października w domu hehe za wyjątkiem 8 listopada kiedy to poszlam do pracy a dzien poźniej pozytyw i już nie poszłam :-) zobaczysz aż Ci obrzydnie to wolne chociaz ja juz przywyklam do dobrego i dobrze mi w domku w roli kury domowejTakkkk
To super że serduchp bije [emoji173]Dziewczyny gratuluję serduszek tym które miały dziś wizyty :* i witam nowe mamusie ja juz po wizycie stresowałam się ze nie wiem ale na usg wszystko super serduszko bije cudowny widok jej aż się wzroszyłam jutro wstawię zdjęcie córeczka z nieba czuwa nad nami