reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

He he super ze tak pozytywnie zareagowała
No gdybyście jej usmiech widzialy....probowala go ukryć ale nie umiala :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Hehe mam siostrzenice w jej wieku domyslalm sie wesolo masz nie nudzi ci sie
Haha no wierszyki czasami przynosi z przekeństwami ze szkoly :-) a jakie pytania zadaje albo np jak do sklepu szlysmy po małego świeżaka a mloda dla jaj sprawdzila kod kreskowy na czytniku i wyskoczyla cena 26.99 a jak wiadomo male swiezaki tylko za naklejki. No to przy kasie mloda sie pyta..."czemu nie sprzedajecie juniorów za 26.99 bo tyle mi na czytniku wyskoczyło? Więcej byście zarobili" xD cala kolejka w śmiech nawet kasjerka ubawiona byla

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Pozdrowienia z kina :) właśnie mój zabrał mnie na listy do m 3 ;) wcześniej na kolacje w stylu azjatyckim i spacer po jarmarku bożonarodzeniowym :) niby nic takiego a ile radości mi sprawiło ;) mama najedzona i fasolka zadowolona :)

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No gdybyście jej usmiech widzialy....probowala go ukryć ale nie umiala :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Super musialo to wygladac ta jej radość . U nas bylo tak planowaliśmy 2 i coreczka juz mowila ze tata zrobi mamie dzidzie a jak zrobilam test to mowie do mojego zeby poczekal bo wiem ze mala chce miec rodzenstwo cieszyla sie jak pytalismy na czy by chciala i nie chcialam jej zawiesc jesliby poszlo cos nie tak to nie wytrzymal i podlecial do niej uradowany i powiedzial ale bylo radosci

Haha no wierszyki czasami przynosi z przekeństwami ze szkoly :-) a jakie pytania zadaje albo np jak do sklepu szlysmy po małego świeżaka a mloda dla jaj sprawdzila kod kreskowy na czytniku i wyskoczyla cena 26.99 a jak wiadomo male swiezaki tylko za naklejki. No to przy kasie mloda sie pyta..."czemu nie sprzedajecie juniorów za 26.99 bo tyle mi na czytniku wyskoczyło? Więcej byście zarobili" xD cala kolejka w śmiech nawet kasjerka ubawiona byla

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Haha no tak mloda racje miala :))

Pozdrowienia z kina :) właśnie mój zabrał mnie na listy do m 3 ;) wcześniej na kolacje w stylu azjatyckim i spacer po jarmarku bożonarodzeniowym :) niby nic takiego a ile radości mi sprawiło ;) mama najedzona i fasolka zadowolona :)

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jak cudownie, mój taki wspaniałomyślny nie jest muszę go tez wyciągnąć do kina bo w sumie dawno nie byliśmy

reklama
Do góry