reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nonkatoja się wie :-) jak mamusia z poczuciem humoru i niewyparzonym językiem to i córa też :-) nie mogło być inaczej :-) nawet lubi metal, rock, gotyk słuchac tak jak ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
A gdzie to się robi? Ja mam dziś :)

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Moje dzisiejsze wczesne sniadanko bulki z serem szynka szczypiorkiem i musztarda :D ja dzis rano ide porobic te wszystkie badania a przynajmniej czesc z nich

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że się sytuacja wyprostuje. Nadzieja jest, ale jeszcze cały czas plamie i to po wczorajszym badaniu całkiem sporo. Teraz rano zaczęło się uspokajać

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że się sytuacja wyprostuje. Nadzieja jest, ale jeszcze cały czas plamie i to po wczorajszym badaniu całkiem sporo. Teraz rano zaczęło się uspokajać
Oj Kinga, mam wielka nadzieje, ze juz bedzie rylko lepiej. Trzymajcie sie cieplutko!

0d1yskjow8yc9r6q.png

mhsvvcqgsrqs1yc2.png

Aniołek[*]8.08.2017

Z moich wyliczeń i om 5+1. Dokładne rachunki zrobią na usg 29.11

ckaiyx8dtnqpko84.png

Aha ja miałam usg 14.11 to tylko bylo widac to co po nizej przedstawiam.teraz drugie będzie 12.12. To już bd widać maleństwo jak bd miała pochwal sie zdjęciem :). Bo jesteśmy identycznie wiec zobaczę jak i nasze rośnie ☺

Załączniki

• 20171115_070606.jpg
    20171115_070606.jpg
    898 KB · Wyświetleń: 133
Dzień dobry :) Nie nadrobię Was, tyle znowu naprodukowałyście od wczoraj wieczora :p Zapomniałam wczoraj napisać, że słyszałam serduszko [emoji7] Dostałam też spis badań do zrobienia i zalecenie przyjmowania Duphavit Pregna. Następna wizyta za 2 tygodnie 5 grudnia :) Następne co 3 tygodnie. Poinformował mnie też, że wyślę mnie na badania prenatalne i że są drogie ale zrobi tak żebym za nie nie płaciła. Dziewczyny, które wyliczenia są bliższe prawdy, z OM czy USG? Co prawda to różnica 1 dnia ale tak z ciekawości pytam. Czego można się spodziewać na drugiej wizycie? Bo raczej usg już robić nie będzie chyba prawda?

Dzień dobry :) Nie nadrobię Was, tyle znowu naprodukowałyście od wczoraj wieczora :p Zapomniałam wczoraj napisać, że słyszałam serduszko [emoji7] Dostałam też spis badań do zrobienia i zalecenie przyjmowania Duphavit Pregna. Następna wizyta za 2 tygodnie 5 grudnia :) Następne co 3 tygodnie. Poinformował mnie też, że wyślę mnie na badania prenatalne i że są drogie ale zrobi tak żebym za nie nie płaciła. Dziewczyny, które wyliczenia są bliższe prawdy, z OM czy USG? Co prawda to różnica 1 dnia ale tak z ciekawości pytam. Czego można się spodziewać na drugiej wizycie? Bo raczej usg już robić nie będzie chyba prawda?

Może ci zrobić usg kiedyś niby było ze 3 max na całe 9 miesięcy a teraz co wizyta to robia.

reklama
Do góry