zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Szybko się przyzwyczaja już dość miałam tej pracy już do tego zakładu pracy nie wracam po macierzyńskim innej poszukam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to tak jak ja u siebie. Nie zamierzam po macierzynskim i wychowawczym wracać tylko innwj pracy będę szukać. Praca na trzy zmiany potrafi wykonczyc psychicznie czlowieka.Szybko się przyzwyczaja już dość miałam tej pracy już do tego zakładu pracy nie wracam po macierzyńskim innej poszukam
Oj Kinga super! Widac kazda Twoja ciaxa musi Cie tak stresowac na poczatku. Ale masz dwoje zdrowych dzieci to i to bedzie zdrowe. Trzymajcie sie tam dzielnie z dzidziunia. Trzymam kciuku!Dziewczyny byłam właśnie na usg jest pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka. Oddzielenie się zmniejszylo
Super, gratulacje[emoji5]Dziewczyny gratuluję serduszek tym które miały dziś wizyty :* i witam nowe mamusie ja juz po wizycie stresowałam się ze nie wiem ale na usg wszystko super serduszko bije cudowny widok jej aż się wzroszyłam jutro wstawię zdjęcie córeczka z nieba czuwa nad nami