Super zycze powodzenia i trzymam kciuki za nas obieWitam . Ja też mam wstępny termin na 22lupca lipca
reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Jak cudownie, mój taki wspaniałomyślny nie jest muszę go tez wyciągnąć do kina bo w sumie dawno nie byliśmy
A ja wam sie pochwalę bo moj to romantyk pewnego razu po pracy czekala mnie taka cudowna niespodzianka
Załączniki
Elodia
Ooo kurczę [emoji173] super. Moj mi za to kiedyś pokój wysypal platkami róż jak z pracy wracalamA ja wam sie pochwalę bo moj to romantyk pewnego razu po pracy czekala mnie taka cudowna niespodzianka
Lipcowa mamusia
Ooo kurczę [emoji173] super. Moj mi za to kiedyś pokój wysypal platkami róż jak z pracy wracalam
Wowww super
Junka
Zaangażowana w BB
Ale czad!!! Mój zrobi wszystko ale trzeba go na początku naprowadzićA ja wam sie pochwalę bo moj to romantyk pewnego razu po pracy czekala mnie taka cudowna niespodzianka
Lipcowa mamusia
Ale czad!!! Mój zrobi wszystko ale trzeba go na początku naprowadzić
To prawda ze trzeba bylo mu to i owo pokazac i naprowadzic ale teraz to mnie rozwala robi lepsze kolacje niz ja i niespodzianki
Lipcowa mamusia
Dobranoc dziewczynki ja i moje 4 mm idziemy lulu bo ta dwojka moja juz chrapie wiec i pora na nas . Wpadne jutro papa
Junka
Zaangażowana w BB
Dobranoc śpijcie dobrzeDobranoc dziewczynki ja i moje 4 mm idziemy lulu bo ta dwojka moja juz chrapie wiec i pora na nas . Wpadne jutro papa
Mungo
Mungo a który to tydzień?
Z moich wyliczeń i om 5+1. Dokładne rachunki zrobią na usg 29.11
reklama
Podziel się: