reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie mam doświadczenia w porodach w upały, bo w zimę rodzilam, ale faktycznie będzie łatwiej jak będzie ludzka temperatura. I pewnie przed też będzie łatwiej wytrwać bez upałów.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam zadnego doswiadczenia[emoji13][emoji13] w razie czego na porodowke pojade z wiatrakiem[emoji23]

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Ja juz mam zapas ubranek do rozmiaru 68 wiec z tym narazie spokój, ale jeszcze kosmetyki, laktator, przewijak, śpiworek, materac itp... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA trochę sie cykam że nie ogarnę :D
To sporo masz!! Ja nie wiem nawet co kupić bo w koncu to lato bedzie. Czy kocyk z misia czy sa jakieś letnie..itd

0d1ysek2nd7i49el.png

No Ty mnie nie strasz że on tak faktycznie tą złą pogodę przywozi :D Proszę mi go oddelegować max 20 kwietnia :D
No ale widzisz , że mówię prawdę :(
Dziewczyny, ja choruję. Zaraziłam się od córki.
Chciałam tylko napisać że trzymam kciuki za najbliższe wizyty i gratuluję wczorajszych jeśli jakieś były, szczerze to nie wiem :-)
Idę leżeć, trzymajcie się zdrowo. :-*
Wracaj do zdrowia :) :*
Klaudia no tak, autobusami i tramwajami. Innego wyjscia nie mam[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To ciężko będzie :( ale ja gdyby K nie było a miałabym ochotę jechać gdzieś dalej to też zostaje bus .. i nie wiem w jaki sposób jechac z małym dzieckiem no 50km ? Bez wózka .. w chuście jak jest ciepło a później ?

Znalazłam taką ciekawostkę w segregatorze ciążowym od mamaginekolog:"regularne ruchy płodu kobieta powinna czuć dopiero w III trymestrze -mniej więcej po 28 tygodniu".Także ja sie już przestalam zamartwiac,że czasem cisza w brzuszku ;)
Ja ruchy czuje już od dawna, czasem mniej czasem bardziej. A to prawda mam książeczkę ruchów od gina i zaczyna się ona od 28 tyg[emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Was nie można nawet na chwilę zostawic!!! Kiedy ja to nadrobię??[emoji3][emoji3][emoji3]
Z malej wizyty u fryzjera zrobiła się metamorfoza. A.że wlosy były ciemny bordo to żeby je rozjaśnić.trzeba przejść przr kolor rudy. Więc jestem.ruda!!!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Zjadlam odbiad, odrobilam lekcje.z.córką i będę.nadrabiać forum. Ale produkcja.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
wrzuć koniecznie zdjęcie :D

też się powinnam zafarbować, siwa jestem, ale jakoś nie wychodzi...

reklama
Myślę, że kocyki warto mieć różne. Niestety lato w Polsce bywa kapryśna i może przydać się też ten cieplutki, jak i cieniutki otulacz.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie musze sie wybrac na zakupy ze Szwagierka ktora ma spore doswiadczenie[emoji13] sama nie ogarne

0d1ysek2nd7i49el.png

Do góry