reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To może od wzrostu :D ja 178 i 65kg. :D i też 75 kazała mi kupić.

A jak później będziesz jeździła ? Jak jeszcze malutkie się urodzi ? Też busami ?

Zostaje nam czekać do późniejszych tygodni aż dzieciaczki będą duże i silne :)

Smacznego :* ja lubię bułki kajzerki z uduszonymi pieczarkami, pokrojonymi w kostkę, do tego cebula , papryka też w kostkę malutka i uduszone, wszystko zmieszane z przyprawami i śmietaną :) na bułkę i do piekarnika :) pychotka :D

Te tp które wstawiłam są tez w kształcie brodawki więc nie zaburzają funkcji ssania :)

Poczułam dzisiaj raz :) ale nawet taki słaby jeden kopniaczek na dzień , tak uspokaja *.*

Zazdroszczę :):)
Klaudia no tak, autobusami i tramwajami. Innego wyjscia nie mam[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Was nie można nawet na chwilę zostawic!!! Kiedy ja to nadrobię??[emoji3][emoji3][emoji3]
Z malej wizyty u fryzjera zrobiła się metamorfoza. A.że wlosy były ciemny bordo to żeby je rozjaśnić.trzeba przejść przr kolor rudy. Więc jestem.ruda!!!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Zjadlam odbiad, odrobilam lekcje.z.córką i będę.nadrabiać forum. Ale produkcja.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ej nie doluj sie kazda z nas ma ten etap hormony ...
ja dzis uswiadomilam sobie ze zostalo 3 miesiace TYLKO 3 !!! i tym zyje

sciskam
Matko! Skoro te 6 mcy zlecialo migiem to boje sie myśleć jak szybko zleca te 3 mce...

0d1ysek2nd7i49el.png

Dziewczyny, ja choruję. Zaraziłam się od córki.
Chciałam tylko napisać że trzymam kciuki za najbliższe wizyty i gratuluję wczorajszych jeśli jakieś były, szczerze to nie wiem :-)
Idę leżeć, trzymajcie się zdrowo. :-*
To zdrowiej szybko!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@_agnieszka_ domyślałam się co czujesz. Ja co prawda mogę robić wiecej niż Ty , ale co to jest pójść do biedro, zrobić zakupy i wrócic? Wczesniej cały dzień na obcasach, w mundurze kiknanaście tysiecy(czasami więcej) kroków dziennie w szybkim tempie. Królowa zorganizowania i ratowania wszystkiego co sie sypało. A teraz? Jak musze iść na pocztę to sie zastanawiam czy dam rade głupi list nadać... Ale popatrz na to z tej strony, że już bliżej niż dalej :) Hania już będzie z wami, więc znowu będziesz aktywna i będziecie na swoim! :)
Co do mieszkania też wiem co czujesz :D Zanim odebralismy nasze meiszkanie mieszkalismy na wynajmie. Warunki rodem z prl bo tak taniej. Gdy łamało się kolejne krzeszło czy zapadała sie szafka to myślałam że musze to przejść i będziemy w końcu na swoim :)

@gfusiarz wiesz co ja bym zrobiła na Twoim miejscu? powiedziałabym Twojemu że ma być Ci wdzieczny bo udało Ci sie wykorzystac promocję więc wydałaś duzo mniej niż powinnaś :D
Nic mu nie musze mowic bo on sie mnie nie czepia o kase:D wiec git:D zreszta i tak z mojej kasy poszlo:D

Do góry