reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jest tez przenośna klima jak już rodzic to na najwyższym poziomie jhahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będzie innego wyjscia. Kolezanka rodzila w sierpniu akurat upaly bylu po 35 stopni i brak klimy w szpitalu... Powiedziała ze nigdy wiecej..

0d1ysek2nd7i49el.png

Mi się z porodem nigdzie nie spieszy. Niech prezes siedzi w brzuchu jak najdluzej[emoji6] Wiesz, dziewczyny mają takie a nie inne doświadczenia, że trudno się dziwić, że szykują się na czerwiec. Jednak często pierworodki przenoszą ciążę. U mnie akurat się sprawdziło, ale to też nie reguła. Będzie co ma być i wpływu dużego na to nie mamy.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Matko ja mojego bede musiala szantażem brac zeby szybciej wyszedl[emoji13][emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

To sporo masz!! Ja nie wiem nawet co kupić bo w koncu to lato bedzie. Czy kocyk z misia czy sa jakieś letnie..itd

0d1ysek2nd7i49el.png
Latem to pieluszka wystarczy do przykrycia. Ale kocyk przyda sie na jesien, wiec kupic mozna juz. Tym bardziej, ze latem tez roznie bywa z pogoda to lepiej miec takie rzeczy[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będzie innego wyjscia. Kolezanka rodzila w sierpniu akurat upaly bylu po 35 stopni i brak klimy w szpitalu... Powiedziała ze nigdy wiecej..

0d1ysek2nd7i49el.png
Rodziłam w maju i pamiętam jak lekarz próbował uruchomić klime-nawiew na poród wce i oczywiście nie działała :/ Ale za sam gest będę wdzięczna długo. Potem mi przynieśli wiatraki dwa, byłam w tym czasie jedyna rodząca może stąd takie bogactwo...

No ale widzisz , że mówię prawdę :(

Wracaj do zdrowia :) :*

To ciężko będzie :( ale ja gdyby K nie było a miałabym ochotę jechać gdzieś dalej to też zostaje bus .. i nie wiem w jaki sposób jechac z małym dzieckiem no 50km ? Bez wózka .. w chuście jak jest ciepło a później ?
Tzn. jak jest M w domu do jezdzimy autem. Ja sama po prostu nie mam prawa jazdy i sama jezdze autobusami. Z dziecmi yez bede jak on nedzie w pracy. Ale generalnie auto mamy, choc w dobrym stanie nie jes[emoji53]. Nie wyobrazam sobie nie miec auta w ogole.

reklama
Po buty to mąż do smyka pojedzie bo bym chciała żeby na żywo je zobaczył ale juz wybrałam[emoji5] prezenty na Wielkanoc już jedno zamówione drugie wybrane tylko zamowic
Mi wlasnie dzis kurier przywiozl prezent od zajaczka[emoji6] Buty tez zawsze kupuje z przymierzaniem i zawsze jest problem z ich kupowaniem. Nie lubie tego[emoji53]

Do góry