reklama
Margana
Fanka BB :)
Baza iso-fix to takie mocowanie do samochodu zeby fitelik byl stabilniejszy. Fajne, ale drogie. Fotelik mozna montowac w aucie za pomoca bazy lub pasow.Systemy , adaptery , bazy [emoji85] [emoji85] [emoji85] będę musiała porządnie przestudiowac ten temat [emoji134] [emoji39]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Adapter kupuje sie do wozka, jesli masz wozek innej firmy niz fotelik, a chcesz fotelik montowac na stelazu wozka[emoji3]
Spokojnie, ogarniesz temat. Ja tez za pierwszym razem ogarnialam za pomoca internetu i forum[emoji3]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
No to az nie do pomyslenia[emoji6]A ja mówiłam już , że K wiecznie przywozi z Niemiec do d. Pogodę ? Jutro zjeżdża. Od czwartku do niedzieli ma być na minusie , deszcz i śnieg. W niedzielę wyjeżdża. A od poniedziałku już słonko i na plusie .. XD
Jola92
@_agnieszka_ domyślałam się co czujesz. Ja co prawda mogę robić wiecej niż Ty , ale co to jest pójść do biedro, zrobić zakupy i wrócic? Wczesniej cały dzień na obcasach, w mundurze kiknanaście tysiecy(czasami więcej) kroków dziennie w szybkim tempie. Królowa zorganizowania i ratowania wszystkiego co sie sypało. A teraz? Jak musze iść na pocztę to sie zastanawiam czy dam rade głupi list nadać... Ale popatrz na to z tej strony, że już bliżej niż dalej Hania już będzie z wami, więc znowu będziesz aktywna i będziecie na swoim!
Co do mieszkania też wiem co czujesz Zanim odebralismy nasze meiszkanie mieszkalismy na wynajmie. Warunki rodem z prl bo tak taniej. Gdy łamało się kolejne krzeszło czy zapadała sie szafka to myślałam że musze to przejść i będziemy w końcu na swoim
@gfusiarz wiesz co ja bym zrobiła na Twoim miejscu? powiedziałabym Twojemu że ma być Ci wdzieczny bo udało Ci sie wykorzystac promocję więc wydałaś duzo mniej niż powinnaś
Co do mieszkania też wiem co czujesz Zanim odebralismy nasze meiszkanie mieszkalismy na wynajmie. Warunki rodem z prl bo tak taniej. Gdy łamało się kolejne krzeszło czy zapadała sie szafka to myślałam że musze to przejść i będziemy w końcu na swoim
@gfusiarz wiesz co ja bym zrobiła na Twoim miejscu? powiedziałabym Twojemu że ma być Ci wdzieczny bo udało Ci sie wykorzystac promocję więc wydałaś duzo mniej niż powinnaś
Wronka199
Biedna! Zycze zdrowka[emoji8]Dziewczyny, ja choruję. Zaraziłam się od córki.
Chciałam tylko napisać że trzymam kciuki za najbliższe wizyty i gratuluję wczorajszych jeśli jakieś były, szczerze to nie wiem :-)
Idę leżeć, trzymajcie się zdrowo. :-*
martaaa515
Hmm jak wychodzą Ci cały czas bakterie to ja bym chyba zrobiła. Mi przy samych bakteriach moja zleciła.Leukocyty w każdym badaniu miałam w normie, czyli nie muszę robić tego posiewu czy lepiej zrobić ?
Aniołek 31.07.2017 (*)
Onaszczesliwa2018
Dziękuję [emoji8] [emoji8]Baza iso-fix to takie mocowanie do samochodu zeby fitelik byl stabilniejszy. Fajne, ale drogie. Fotelik mozna montowac w aucie za pomoca bazy lub pasow.
Adapter kupuje sie do wozka, jesli masz wozek innej firmy niz fotelik, a chcesz fotelik montowac na stelazu wozka[emoji3]
Spokojnie, ogarniesz temat. Ja tez za pierwszym razem ogarnialam za pomoca internetu i forum[emoji3]
Karla88
W końcu wzięłam laptopa, i tak musiałam się na chwilę położyć...
Przepraszam, że ostatnio tak zaniedbuję wątek wizytowy, i ogólnie trochę nie ogarniam
muszę się jakoś pozbierać psychicznie, ale mi chwilowo nie wychodzi...
Zawsze byłam bardzo aktywna, niektórzy się śmiali, że adhd to powinno się leczyć a nie wykorzystywać, po kilkanaście-20h/dobę na nogach, biegałam, ćwiczyłam, ruszałam się, i od wielu lat to ruch był moim sposobem na chandrę, problemy, czy cokolwiek takiego...
od 4 miesięcy prawie leżę, ok, staram się ogarniać, coś robić, ale... ciężko jest...
w dodatku dochodzą problemy lokalowe (jesteśmy przed przeprowadzką, tylko nie wiadomo, ile jeszcze to potrwa.. ale nie będę inwestowała w to mieszkanie...), a sporo mnie tu wkurza... nie mam na myśli tylko bałaganu, czy tego, że nie mogę mieć posprzątane tak, jak lubię - O się stara, ale po pierwsze większości prac domowych się dopiero uczy, więc idą mu mega nieporadnie, po drugie prawie nie ma go w domu, a woli pojechać na budowę, żeby było się gdzie przeprowadzić, niż robić coś tutaj... co wiąże się z kolejnym powodem doła - wychodzi rano, wraca zwykle koło 22, a ja siedzę sama...
mieszkam dość wysoko bez windy, więc nawet ze spacerami ciężko, i ciężko, żeby mnie ktoś odwiedził - z bliższych tak wyszło, że chwilowo ciężko, nawet mama niebardzo może przyjechać, wszyscy mają daleko i logistycznie ciężko, a z "dalszych" to nawet bym nie chciała, bo nie jestem w stanie nawet posprzątać, a źle bym się czuła wpuszczając tutaj kogoś...
w dodatku mam skład rzeczy na podłodze, bo nie mogę korzystać z piwnicy i pawlacza - do tej pory sporo tam było, ale że nie mogę, to wszystko składujemy tak, żeby mnie było relatywnie wygodnie, a właściwie nie tyle wygodnie, ile żebym w ogóle mogła sięgnąć do tego..
chciałam wczoraj upiec brownie, ale forma do pieczenia była w miejscu, gdzie bez wejścia na taboret nie mam szans sięgnąć, no i znowu d... ze wszystkim muszę czekać na O... ja, zawsze taka niezależna "zosia samosia", robiąca wszystko jakbym miała motorek w d... teraz większość czasu przeleguję z telefonem, i płakać mi się chce...
nawet nie chce mi się brwi wydepilować, czy spiłować paznokci, wszystko mi się wydaje bez sensu...
Tylko Hania jest ze mną, poszturchuje mnie dość często, chyba żebym nie była smutna...
A dwa dni temu, żeby nie było nudno, w kuchni poleciały mi kafle na podłogę... poleciały, spadły za szafkę, urwały przy okazji wieszak na ręczniki - wieszak O wczoraj powiesił, kafle leżą, bo bez odsunięcia szafki nie da się do nich sięgnąć, ale jak wygląda ściana wolę nie komentować...
tu jest taka mega prowizorka
szyję, robię zakupy, itd, ale - i tak mam doła i mi smutno i źle
przyszły zamówione herbaciarki, jak je zrobię, to chociaż jedna rzecz w kuchni będzie wyglądała lepiej, ale - mam do paczkomatu 400m, a nie mogę po nie iść - schody w takiej ilości 3 dni z rzędu to trochę słaby pomysł, więc muszę poczekać aż O wróci, pewnie znowu o 22...
ech
przepraszam, że tak truję, ale musiałam się wygadać...
ej nie doluj sie kazda z nas ma ten etap hormony ...
ja dzis uswiadomilam sobie ze zostalo 3 miesiace TYLKO 3 !!! i tym zyje
sciskam
Karla88
Moge kupic wozek Adamex Jogger za 600 zl w bardzo dobrym stanie. Co sadzicie? Dobry jest ten wozek??
fajny za 600 zl dobra cena i tak gondola max pol roku sie uzywa
reklama
G
gosc12
Gość
Masz na to czas ja lubię sobie rozpisać co z jakiej firmy potrzebuje , czego mi brakuje z jakiego rozmiaru, zgralam sobie listę zakupów do mieszkania, zaczęłam od firanek , doniczek , sztućcy do szaf , stołu otp muszę rozrysować sobie układ szaf jeszcze do końca marca ale ja lubię mieć wszystko zanotowane, wyliczoneSystemy , adaptery , bazy [emoji85] [emoji85] [emoji85] będę musiała porządnie przestudiowac ten temat [emoji134] [emoji39]
Dopiero byl coś szybko leci ten czas jak czytam , że zaraz twój będzie spowrotemMój zjeżdża w sobotę
A do tego dzieciaczki śpią podobno 20godz w ciągu doby moja się właśnie obudziłaZnalazłam taką ciekawostkę w segregatorze ciążowym od mamaginekolog:"regularne ruchy płodu kobieta powinna czuć dopiero w III trymestrze -mniej więcej po 28 tygodniu".Także ja sie już przestalam zamartwiac,że czasem cisza w brzuszku
Podziel się: