reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne.

@Karla88 fajna ta torba la millou. Kupowalas na ich stronie? Ja jeszcze czekam na nowe wzory[emoji6]

My mamy auto starsze niż 2015 i jest isofix. My mieliśmy bazę zarówno do lupiny, jak i do następnego fotelika. Teraz też zamierzamy kupić lupine z bazą.

@oliwka_11 mamaginekolog sprzedaje takie przypinki z napisem jestem w ciąży. U Ciebie nie widać brzuszka, więc były by jak znalazł.

Ja mam dziś polowkowe, ale się nie stresuje. Nie zakładam opcji, że może być coś źle.

Miłego dnia[emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko! Kiełbasy mi sie chce z grilla... Omg

0d1ysek2nd7i49el.png
O mi sie tez wczoraj zachcialo[emoji6] A jeszcze trzeba poczekac, bo sroga zima nadchodzi[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

W autobusie ? Powinnaś się upomnieć, mocniejsze chamowanie, stracilabys równowagę, lub zrobiło by Ci się słabo i trochę nie bezpiecznie. Ale ludzie to są znieczulica.. ja kiedyś dwie godziny stałam w autobusie , a pół busa młodych chłopaków. Żaden nie zszedł nawet na 15 minut..
Wiesz co, nie umiem sie tak upomniec. Ale rozpielam kurtke zeby brzuszek byl lepiej widoczny i nic. A jest na prawde spory.

Na oficjalnej stronie maxi-cosi mozna sprawdzic czy dany fotelik pasuje do danego auta. Ja tak robilam w pietwszej ciazy[emoji5]

A jak dzis samopoczucie? Fizyczne i psychiczne?

Troszkę brzuch mnie poboluje ale do przeżycia, a psychicznie staram się ogarniać a Ty jak tam dziś?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O mi sie tez wczoraj zachcialo[emoji6] A jeszcze trzeba poczekac, bo sroga zima nadchodzi[emoji53]

Nooo nadchodzi u mnie wczoraj 16 stopni bylo a dzisiaj ledwo 5. Ale na szczescie mam patelnię wiec zjem upoeczona kielbase a do tego miętę na zgage[emoji13] co pomysle o kielbasie to Michas do mnie puka wiec muszę zjesc[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

Do góry