reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne.

@Karla88 fajna ta torba la millou. Kupowalas na ich stronie? Ja jeszcze czekam na nowe wzory[emoji6]

My mamy auto starsze niż 2015 i jest isofix. My mieliśmy bazę zarówno do lupiny, jak i do następnego fotelika. Teraz też zamierzamy kupić lupine z bazą.

@oliwka_11 mamaginekolog sprzedaje takie przypinki z napisem jestem w ciąży. U Ciebie nie widać brzuszka, więc były by jak znalazł.

Ja mam dziś polowkowe, ale się nie stresuje. Nie zakładam opcji, że może być coś źle.

Miłego dnia[emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko! Kiełbasy mi sie chce z grilla... Omg

0d1ysek2nd7i49el.png
O mi sie tez wczoraj zachcialo[emoji6] A jeszcze trzeba poczekac, bo sroga zima nadchodzi[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

W autobusie ? Powinnaś się upomnieć, mocniejsze chamowanie, stracilabys równowagę, lub zrobiło by Ci się słabo i trochę nie bezpiecznie. Ale ludzie to są znieczulica.. ja kiedyś dwie godziny stałam w autobusie , a pół busa młodych chłopaków. Żaden nie zszedł nawet na 15 minut..
Wiesz co, nie umiem sie tak upomniec. Ale rozpielam kurtke zeby brzuszek byl lepiej widoczny i nic. A jest na prawde spory.

Na oficjalnej stronie maxi-cosi mozna sprawdzic czy dany fotelik pasuje do danego auta. Ja tak robilam w pietwszej ciazy[emoji5]

A jak dzis samopoczucie? Fizyczne i psychiczne?

Troszkę brzuch mnie poboluje ale do przeżycia, a psychicznie staram się ogarniać a Ty jak tam dziś?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O mi sie tez wczoraj zachcialo[emoji6] A jeszcze trzeba poczekac, bo sroga zima nadchodzi[emoji53]

Nooo nadchodzi u mnie wczoraj 16 stopni bylo a dzisiaj ledwo 5. Ale na szczescie mam patelnię wiec zjem upoeczona kielbase a do tego miętę na zgage[emoji13] co pomysle o kielbasie to Michas do mnie puka wiec muszę zjesc[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

Do góry