reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiem wlasnie od czego to zalezy jaka. To lekarz decyduje.
Ja np. w pietwszej ciazy mialam do wypicia 50g a nie 75g. Pomiar przed i po godzinie i koniec.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Zalezy od wagi prawdopodobnie[emoji13] u mnie jakby mozna bylo to 100 bym dostala hahah

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Akurat mi chodziło o moje male rzeczy[emoji13][emoji13] syncia dopiero bede prac i prasowac na nowym mieszkaniu. Jeszcze miesiąc wytrzymam[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png
AA haha :D swoje małe już wyniosłam do mieszkania, mam nadzieję , że w kwietniu już zamówimy szafę i komodę i w miarę szybko nam meble zrobi ten znajomy. Bo już od wczoraj się nie pokoje. Że się nie wyrobimy..

Z fotelikami, jak ktoś ma swoje auto, to też bym sprawdziła czy pasują do auta, w rożnych autach fotelik jest np. inaczej nachylony, bo to jednak mega ważne w kwestii bezpieczeństwa. W Wawie są miejsca w których sprawdzają i dopasowują foteliki pod kątem auta, pewnie w innych miastach też.

AA haha :D swoje małe już wyniosłam do mieszkania, mam nadzieję , że w kwietniu już zamówimy szafę i komodę i w miarę szybko nam meble zrobi ten znajomy. Bo już od wczoraj się nie pokoje. Że się nie wyrobimy..
Dacie rade. Do mnie zanim szafa przyjechała to 2 mce na kartonach byłam[emoji13] i przezylam

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Do góry