reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiem wlasnie od czego to zalezy jaka. To lekarz decyduje.
Ja np. w pietwszej ciazy mialam do wypicia 50g a nie 75g. Pomiar przed i po godzinie i koniec.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Zalezy od wagi prawdopodobnie[emoji13] u mnie jakby mozna bylo to 100 bym dostala hahah

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Akurat mi chodziło o moje male rzeczy[emoji13][emoji13] syncia dopiero bede prac i prasowac na nowym mieszkaniu. Jeszcze miesiąc wytrzymam[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png
AA haha :D swoje małe już wyniosłam do mieszkania, mam nadzieję , że w kwietniu już zamówimy szafę i komodę i w miarę szybko nam meble zrobi ten znajomy. Bo już od wczoraj się nie pokoje. Że się nie wyrobimy..

Z fotelikami, jak ktoś ma swoje auto, to też bym sprawdziła czy pasują do auta, w rożnych autach fotelik jest np. inaczej nachylony, bo to jednak mega ważne w kwestii bezpieczeństwa. W Wawie są miejsca w których sprawdzają i dopasowują foteliki pod kątem auta, pewnie w innych miastach też.

AA haha :D swoje małe już wyniosłam do mieszkania, mam nadzieję , że w kwietniu już zamówimy szafę i komodę i w miarę szybko nam meble zrobi ten znajomy. Bo już od wczoraj się nie pokoje. Że się nie wyrobimy..
Dacie rade. Do mnie zanim szafa przyjechała to 2 mce na kartonach byłam[emoji13] i przezylam

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Do góry