reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A
Jak mam po synku tylko już że ze dwa lata nie używałam też lepiej wymienić ? Czy wystarczy wyparzyć ?
No wlasnie tez sie zastanawialam nad tym. Bo to w sunie Ty urzywalas i Twoje mleko. Na pewno butelka z ktorej pil synek sie nie nada, ale sam laktator to nie wiem. Moze wystarczy wygotowac?
Ja w kazdym razie kupie nowy, bo ten byl duzo uzywany i juz pod koniec sie zacinal, a jeszcze polezal 6 lat w piwnicy.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
(@Karla88 NIE PATRZ)

@olaaa7 i ogólnie- DaWanda ma sporo rzeczy ciążowych też, ta mega fajna na codzień:

Link do: 1580 SUKIENKA DO KARMIENIA CIĄŻA SUWAKI BEŻ

hahahaahhahahaha

Dzień dobry[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne.

@Karla88 fajna ta torba la millou. Kupowalas na ich stronie? Ja jeszcze czekam na nowe wzory[emoji6]

My mamy auto starsze niż 2015 i jest isofix. My mieliśmy bazę zarówno do lupiny, jak i do następnego fotelika. Teraz też zamierzamy kupić lupine z bazą.

@oliwka_11 mamaginekolog sprzedaje takie przypinki z napisem jestem w ciąży. U Ciebie nie widać brzuszka, więc były by jak znalazł.

Ja mam dziś polowkowe, ale się nie stresuje. Nie zakładam opcji, że może być coś źle.
Miłego dnia[emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

tak na ich str zamawialam apacz bardzo mi przyadł do gustu :D

Ja dzis przesadzilam... zrobilam zakupy za ponad 700 zl:/ ehhh dzis juz nie siedze na tych sklepach internetowych bo cos znowy wynajde

stara ja dzis nie wychodzac z domu rozwalilam 547,00 zł .... juz na nic nie wchodzeeeeee

Właśnie czy ktoś coś wie, ile to dziadostwo znowu będzie trwało?:mad:
Podobno swieta maja jeszcze byc zimne ale w polowie kwietnia ma jiz byc cieplo takze jeszcze troche

0d1ysek2nd7i49el.png

No co ty u Ciebie to już widać ..aż się zdenerwowałam s młodzież siedzi i glowa w telefonie i nie wiedzą co koło nich się dzieje ;/
No, na szczescie po kilku przystankach zwolnilo sie jedna miejsce i wzielam mloda na kolana, bo nie chcialam zeby sama stala.

Wiesz co, nie umiem sie tak upomniec. Ale rozpielam kurtke zeby brzuszek byl lepiej widoczny i nic. A jest na prawde spory.

Teraz panuje znieczulica... Ja ostatnio stalam w biedronce w kolejce na kilometr bo jedna kasa byla otwarta... I w dodatku zle sie czulam i nikt nie puscil. Tylko jak sie oparlam o regaly to sie babki krzywo patrzyły

0d1ysek2nd7i49el.png

Ale mi nie chodzi o kolorystyke. Tylko jeszcze nie mamy swojego samochodu. Więc będziemy jeździć różnymi, raz brata, siostry, teścia.
Rozumiem. Tylko chcialam zaznaczyc, ze nie do kazdego auta da sie dopasowac dany fotelik. Zebys byla tego swiadoma, ze moze sie tak zdarzyc, ze nie bedzie stabilny w ktoryms aucie.

reklama
Z fotelikami, jak ktoś ma swoje auto, to też bym sprawdziła czy pasują do auta, w rożnych autach fotelik jest np. inaczej nachylony, bo to jednak mega ważne w kwestii bezpieczeństwa. W Wawie są miejsca w których sprawdzają i dopasowują foteliki pod kątem auta, pewnie w innych miastach też.
We wroclawie tez jest sklep, w ktorym bardzo profesjonalbie doradzaja i przymierzaja do auta. Zawsze tak robimy przy kupnie nowego.

Do góry