reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dacie rade. Do mnie zanim szafa przyjechała to 2 mce na kartonach byłam[emoji13] i przezylam

0d1ysek2nd7i49el.png
My póki co mieszkamy u mamy, ale szafę chcemy zamówić wcześniej , żeby można było później na gotowe się wyprowadzić a komodę jak narazie postawie tu u mamy na ciuszki bo ta mamy jest trochę za mała :)

reklama
Dzień dobry[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne.

@Karla88 fajna ta torba la millou. Kupowalas na ich stronie? Ja jeszcze czekam na nowe wzory[emoji6]

My mamy auto starsze niż 2015 i jest isofix. My mieliśmy bazę zarówno do lupiny, jak i do następnego fotelika. Teraz też zamierzamy kupić lupine z bazą.

@oliwka_11 mamaginekolog sprzedaje takie przypinki z napisem jestem w ciąży. U Ciebie nie widać brzuszka, więc były by jak znalazł.

Ja mam dziś polowkowe, ale się nie stresuje. Nie zakładam opcji, że może być coś źle.

Miłego dnia[emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! Na ktora masz?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko! Kiełbasy mi sie chce z grilla... Omg

0d1ysek2nd7i49el.png

Weź no...! Teraz ja też chcę :(

Ja dzis przesadzilam... zrobilam zakupy za ponad 700 zl:/ ehhh dzis juz nie siedze na tych sklepach internetowych bo cos znowy wynajde

Myślę że w tym poście kluczowe jest słowo DZIŚ :D

No, na szczescie po kilku przystankach zwolnilo sie jedna miejsce i wzielam mloda na kolana, bo nie chcialam zeby sama stala.

Właśnie czytałam kiedyś artykuł, że tak naprawdę w autobusach, tramwajach, najbardziej narażone na ewentualne nagłe hamowanie czy stłuczki są dzieci i paradoksalnie właśnie powinniśmy je sadzać na siedzeniach, bo lecą od razu do przodu. A często ludzie się oburzają jak widzą przedszkolaka siedzącego...

ola ogladam przedmioty tego sprzedajacego co buelke wrzucilas on ma fajne majtki poporodowe nie spodenki tylko normalne siateczkowe Link do: CANPOL Jednorazowe majtki poporodowe 5 szt. r. M

ja znow mam koszyk pełny :rolleyes2:
Też planuję je kupić :)

@olaaa7 kupilam 9 przedmiotów od tego goscia nic juz nie wrzucaj!!! :p
Aż mam wyrzuty sumienia teraz [emoji28]

Dziewczyny dziś kurier odbiera wózek i fotelik (mam już nr nadania :D ), więc mam nadzieję, że jutro będzie Boże Narodzenie, dzień dziecka i urodziny w jednym :D

Coś mnie głowa zaczęła mulić a tu jeszcze ten endokrynolog :(

Troszkę brzuch mnie poboluje ale do przeżycia, a psychicznie staram się ogarniać a Ty jak tam dziś?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To swietnie, ze nie najgorzej! Ogarniaj sie, ogarniaj, bo szkoda ciazy na takie nastroje[emoji5] Zabietasz sie za jakas wyprawke?

Ja nie najgorzej. Glowa mbie boli i spac sie chce, ale za oknem ponuro i mokro[emoji53]
Biore sie wlasnie za prasowanie poki mnie jeszcze brzuch nie boli, bo jak potem rozboli to juz nie wystoje

No wlasnie tez sie zastanawialam nad tym. Bo to w sunie Ty urzywalas i Twoje mleko. Na pewno butelka z ktorej pil synek sie nie nada, ale sam laktator to nie wiem. Moze wystarczy wygotowac?
Ja w kazdym razie kupie nowy, bo ten byl duzo uzywany i juz pod koniec sie zacinal, a jeszcze polezal 6 lat w piwnicy.

Faktycznie też kupię nowy reczny,nie pamiętam ale nie za barz
hahahaahhahahaha

tak na ich str zamawialam apacz bardzo mi przyadł do gustu :D

stara ja dzis nie wychodzac z domu rozwalilam 547,00 zł .... juz na nic nie wchodzeeeeee
Ja tak w niedzielę zaszalalm i narazie odebrałam paczki i znowu poczekam na niedzielę :D a mam tyle jeszcze do kupienia muszę to rozłożyć w czasie

reklama
Teraz panuje znieczulica... Ja ostatnio stalam w biedronce w kolejce na kilometr bo jedna kasa byla otwarta... I w dodatku zle sie czulam i nikt nie puscil. Tylko jak sie oparlam o regaly to sie babki krzywo patrzyły

0d1ysek2nd7i49el.png
No, dobrze, ze jeszcze uwagi nie zwrocily[emoji53]

Do góry