reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystkie elementy, ktore maja kontakt z mlekiem trzeba wymienic na nowe, czyli butelka, lejek, wezyk. Bo to tak troche jak bys majtki wygotowala i nosila po kims[emoji6] Mleko jest jednak wydzielina z organizmu.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A
Jak mam po synku tylko już że ze dwa lata nie używałam też lepiej wymienić ? Czy wystarczy wyparzyć ?

reklama
Trzymam kciuki :)

Niektórzy to w ogóle bez pojęcia są .. ale nawet na ulotkach pisze przed gabinetami ,że kobiety W WIDOCZNEJ ciąży, wchodzą bez kolejki itp. no a jak któraś ma mały brzuch to co ? Dyskryminacja, nie każda musi mieć bęben , że się na korytarzu nie zmieści..
Poza tym czesto ta w niewidocznej jeszcze czuje sie gorzej niz ta w widocznej.

No niestety, rzadko sie zdaza uprzejmosc dla ciezarnych. Ja wczoraj z mloda tez stalam w autobusie, a brzuch juz mam spory.

No co ty u Ciebie to już widać ..aż się zdenerwowałam s młodzież siedzi i glowa w telefonie i nie wiedzą co koło nich się dzieje ;/

Poza tym czesto ta w niewidocznej jeszcze czuje sie gorzej niz ta w widocznej.

Dokładnie. Na początku nie widać nic , a samopoczucie najgorsze w ciągu 9miesiecy.. więc nie rozumiem " w widocznej ciąży " trzeba nosić kartę ciąży ze sobą i pokazywać wszystkim, niech schodzą z krzeseł :D

Ja nie mam komody jesCze ;( dlatego narazie ubranka w worku a nowe w pudełku. Dopiero jak odbierzemy komodę to będę prała, prasowała i chowała :) jeszcze muszę pudełka kupić do szuflad :p
Akurat mi chodziło o moje male rzeczy[emoji13][emoji13] syncia dopiero bede prac i prasowac na nowym mieszkaniu. Jeszcze miesiąc wytrzymam[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Czyli jakbym miała mieć tą 3 punktową to lekarz by mi powiedział tak? A po co robi się 3 punktowe?
Nie wiem wlasnie od czego to zalezy jaka. To lekarz decyduje.
Ja np. w pietwszej ciazy mialam do wypicia 50g a nie 75g. Pomiar przed i po godzinie i koniec.

Do góry