reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam dziewczyny ze sie wkur...... Ludzi od cholery rozumiem ze starsi a obok gabinet lekarski .....a przede mna dwie babki do ginekologa i siedza sobie siksy zasrane a ja stac musze. Boze co za narod.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety, rzadko sie zdaza uprzejmosc dla ciezarnych. Ja wczoraj z mloda tez stalam w autobusie, a brzuch juz mam spory.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja cały czas od rana leżę, zascielilam łóżko, zjadłam śniadanie i z telefonem się nie ruszam :D zaraz się przykryje i spać :p
Zazdroszczę[emoji13] ja planuje zrobić porzadek w szafie... Czas schowac male rzeczy[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

U Ciebie robią badania w niedzielę? u mnie nie.

No właśnie sama nie wiem jaka powinna być. Niby jestem już po jednym ślubie, do tego w ciąży, nie chciałabym też wyglądać jak jakaś księżniczka, poza tym będzie tylko najbliższa rodzina, max 15 osób.

Weź nawet nie mów, masakra jakaś. Takie siksy są najgorsze.
Wiesz, to Twoja decyzja i Ty sie musisz dobrze czuc. Takie tylko moje przemyslenia, ze cos ladniejszego by mi pasowalo. Nie koniecznie jakas ksiezniczkowa, ale jefnak bardziej wyjatkowa[emoji5]

Ojej wspolczuje. Moze tetaz ci sie trafi lepszy spioszek.
Moja po 6 tygodniach przesypiala juz 6 godzin ciagiem, a po 3 miesiacach 10godz.[emoji3] Spala od 20.00, budzila sie 6.00-7.00, dawalam jej mleko i kladlam spowrotem do lozka udajac ze jest dalej noc, a ona spala jeszcze do 9.00- 10.00[emoji3]

Ale oszukiwałas córkę :D:laugh2::laugh2:
Jak siądę do kompa to przerzucę we właściwe miejsce, tylko znajdę, gdzie to powinno być ;)
(albo napisze do autorki, żeby założyła nowy a ten wywalę ;))
Ale z telefonu tego nie ogarnę

0d1yrjjgtd95fou3.png

A w jaki sposób zostałaś wgl moderatorka ?:p
A przy okazji, trzeba wizyty znów poprawić :)

Hahaha ja też [emoji3] [emoji3] bardzo mi się podoba [emoji1] a powiedz mi czy ten fotelik jest z adapterami? Muszę do nich napisać czy będzie pasować do naszego auta [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na oficjalnej stronie maxi-cosi mozna sprawdzic czy dany fotelik pasuje do danego auta. Ja tak robilam w pietwszej ciazy[emoji5]

A jak dzis samopoczucie? Fizyczne i psychiczne?

No niestety, rzadko sie zdaza uprzejmosc dla ciezarnych. Ja wczoraj z mloda tez stalam w autobusie, a brzuch juz mam spory.

W autobusie ? Powinnaś się upomnieć, mocniejsze chamowanie, stracilabys równowagę, lub zrobiło by Ci się słabo i trochę nie bezpiecznie. Ale ludzie to są znieczulica.. ja kiedyś dwie godziny stałam w autobusie , a pół busa młodych chłopaków. Żaden nie zszedł nawet na 15 minut..

reklama
Do góry