reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam dziewczyny ze sie wkur...... Ludzi od cholery rozumiem ze starsi a obok gabinet lekarski .....a przede mna dwie babki do ginekologa i siedza sobie siksy zasrane a ja stac musze. Boze co za narod.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety, rzadko sie zdaza uprzejmosc dla ciezarnych. Ja wczoraj z mloda tez stalam w autobusie, a brzuch juz mam spory.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja cały czas od rana leżę, zascielilam łóżko, zjadłam śniadanie i z telefonem się nie ruszam :D zaraz się przykryje i spać :p
Zazdroszczę[emoji13] ja planuje zrobić porzadek w szafie... Czas schowac male rzeczy[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

U Ciebie robią badania w niedzielę? u mnie nie.

No właśnie sama nie wiem jaka powinna być. Niby jestem już po jednym ślubie, do tego w ciąży, nie chciałabym też wyglądać jak jakaś księżniczka, poza tym będzie tylko najbliższa rodzina, max 15 osób.

Weź nawet nie mów, masakra jakaś. Takie siksy są najgorsze.
Wiesz, to Twoja decyzja i Ty sie musisz dobrze czuc. Takie tylko moje przemyslenia, ze cos ladniejszego by mi pasowalo. Nie koniecznie jakas ksiezniczkowa, ale jefnak bardziej wyjatkowa[emoji5]

Ojej wspolczuje. Moze tetaz ci sie trafi lepszy spioszek.
Moja po 6 tygodniach przesypiala juz 6 godzin ciagiem, a po 3 miesiacach 10godz.[emoji3] Spala od 20.00, budzila sie 6.00-7.00, dawalam jej mleko i kladlam spowrotem do lozka udajac ze jest dalej noc, a ona spala jeszcze do 9.00- 10.00[emoji3]

Ale oszukiwałas córkę :D:laugh2::laugh2:
Jak siądę do kompa to przerzucę we właściwe miejsce, tylko znajdę, gdzie to powinno być ;)
(albo napisze do autorki, żeby założyła nowy a ten wywalę ;))
Ale z telefonu tego nie ogarnę

0d1yrjjgtd95fou3.png

A w jaki sposób zostałaś wgl moderatorka ?:p
A przy okazji, trzeba wizyty znów poprawić :)

Hahaha ja też [emoji3] [emoji3] bardzo mi się podoba [emoji1] a powiedz mi czy ten fotelik jest z adapterami? Muszę do nich napisać czy będzie pasować do naszego auta [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na oficjalnej stronie maxi-cosi mozna sprawdzic czy dany fotelik pasuje do danego auta. Ja tak robilam w pietwszej ciazy[emoji5]

A jak dzis samopoczucie? Fizyczne i psychiczne?

No niestety, rzadko sie zdaza uprzejmosc dla ciezarnych. Ja wczoraj z mloda tez stalam w autobusie, a brzuch juz mam spory.

W autobusie ? Powinnaś się upomnieć, mocniejsze chamowanie, stracilabys równowagę, lub zrobiło by Ci się słabo i trochę nie bezpiecznie. Ale ludzie to są znieczulica.. ja kiedyś dwie godziny stałam w autobusie , a pół busa młodych chłopaków. Żaden nie zszedł nawet na 15 minut..

reklama
Do góry