reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam w 6 miesiącu[emoji3][emoji3] od rana chodzę jak wampir... Cala noc nie spalam a gdy już zasypialam to Michaś dawal o sobie znac[emoji13][emoji13] a jak wasze samopoczucie?? U mnie od rana pada deszcz wiec tylko spac.

0d1ysek2nd7i49el.png

no to tylko 3 mieisace ci zostaly gratulacje :D

u mnie tez pogoda do kitu

Tak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego :)

Wyślij link :)

O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze :o
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.
Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...

f2w39n7303c24ozn.png

Może wyjdę na głupa , ale mogłabyś mnie oświecić co to ISOFIX?
emoji23.png

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też nie wiedziałam póki nie trzeba było kupić fotelika ;D nie mogę dodać zdjęcia bo za duże wpisz w google fotelik z ISOFIX,te dwa bolce wspinasz na takie zatrzaski w siedzenie samochodu i tyle ,później tylko przepinasz dziecko pasami z fotelika

No ja też nie wiedziałam póki nie trzeba było kupić fotelika ;D nie mogę dodać zdjęcia bo za duże wpisz w google fotelik z ISOFIX,te dwa bolce wspinasz na takie zatrzaski w siedzenie samochodu i tyle ,później tylko przepinasz dziecko pasami z fotelika
Aa oki[emoji1] [emoji1] dzięki zaraz sprawdzę

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez narzekalam ze nie czuje a teraz mi spac nie.daje[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

U mnie też, i zakaz :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie zakazu nie ma, przynajmniej lekarz nigdy nic nie wspominał :)

A ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuł :( a ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)

f2w39n7303c24ozn.png
Też widziałam może ze 2-3 razy ale tak bardzo słabo, zazwyczaj jak tylko dźwigam pościel albo sweter to jest koniec :D Mój M też jeszcze nie czuł :( a dziś już 23+2.

f2w39n7303c24ozn.png
Oby tak było :)

reklama
To takie coś do mocowania fotelika w aucie, zamiast pasami to wpinasz w to tylko :)
To ja na to na pewno nie będę zwracała uwagi :)
U mnie libido od samego początku na poziomie +10 :p
U mnie na minusie ciągle, więc mam jedyny plus , że K nie ma w ciągu miesiąca ..
Ja planuję kupić taką butelkę
Link do: TOMMEE TIPPEE Butelka ANTYKOLKOWA 260ml + CZUJNIK
tylko nie wiem czy pojemność jest wystarczająca i czy warto przepłacać za ten system antykolkowy.
To ja taką samą , ale w komplecie z większą :
Screenshot_2018-02-25-16-20-00-639_com.opera.browser_768x1365.jpg

A ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuł :( a ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)

f2w39n7303c24ozn.png
:( Ja mojemu objecalam , że dostanie prezent od małej na urodziny. W 27 TC :(

Załączniki

• Screenshot_2018-02-25-16-20-00-639_com.opera.browser_768x1365.jpg
    Screenshot_2018-02-25-16-20-00-639_com.opera.browser_768x1365.jpg
    109,5 KB · Wyświetleń: 275
Do góry