reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase :errr: ale apacz mnie urzekł :D

Super! Widziałam ją ostatnio na żywo w sklepie, faktycznie jest spora, większa niż na zdjęciach się wydaje.

Podaj link też by mi się przydała :D tylko znowu dziś paczka z apteki ech...a muszę parę dni odczekać z zamówieniem bo mąż oszaleje :/ a chciałam zamówić kocyk i parę rzeczy z lulalovve ma ktoś ?

Mam 2 otulacze- cieńszy i grubszy, komplecik ubrankowy, taką "szmatkę" z pieluszki do przytulania, 2 x czapeczki i... nie pamiętam czy coś jeszcze :) Ale jakość fajna, szczególnie ten cienki otulacz w piórka. Któraś z dziewczyn zamawiała jeszcze więcej rzeczy, ale oczywiście nie pamiętam kto :confused2:

Nie nie moje libido nadal na poziomie -10 ale to dobrze bo i tak mamy od początku zakaz[emoji3] mam tylko nadzieję , że po porodzie wróci wszystko do normy [emoji12]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Musi, bo musi być jeszcze jeden dzidziuś! :-) :)

reklama
Super! Widziałam ją ostatnio na żywo w sklepie, faktycznie jest spora, większa niż na zdjęciach się wydaje.

Mam 2 otulacze- cieńszy i grubszy, komplecik ubrankowy, taką "szmatkę" z pieluszki do przytulania, 2 x czapeczki i... nie pamiętam czy coś jeszcze :) Ale jakość fajna, szczególnie ten cienki otulacz w piórka. Któraś z dziewczyn zamawiała jeszcze więcej rzeczy, ale oczywiście nie pamiętam kto :confused2:

wlasnie przyjaciolka ma ja tylko inny wzor i kurcze od roku z nią smiga wszedzie
pakuje malej pampersy, jedzenie butelki jakies zabawki i swoj portfeeel wiec pakowna jest ze mna pojdzie na szpital juz :D

Dzwonilam do D z zalem ze stoje itd. A on na to "kup sobie koszulke dziecko w drodze...jestem w ciazy moze umieka czytac i mastepnym razem ktoras cie przepusci." on to ma pomysly

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrząc na ciebie pomyślą, że jesteś w ciąży chyba miesiąc ;)
Wyglądasz jak wysportowana laska sporo młodsza, więc takie są minusy ;)

Ale serio, to nie dziwię się, że się wk....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam na przedniej ścianie i ruchy też czuję słabo, tzn ruchów to nie wiem czy czuję, czuję kopniaczki. Dziś już 23+2 a czuję dalej tak samo, nic mocniej a nawet ostatnio powiem Ci, że czasem myślę, że słabiej, albo się mały inaczej ułożył albo łożysko się podniosło.
Tak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego :)
o jezu.... <3

napewno kolo 24 tyg juz regularnie bedziesz czuc

a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase :errr: ale apacz mnie urzekł :D
Wyślij link :)
Skurczy nie chcesz, zapewniam ;)
Ale mocniejsze ruchy już niedługo - ja czuję już bardzo mocno, O też czasem, i widać przez skórę ;)
A też mam łożysko na przedniej ;)
Więc jeszcze parę tygodni ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze :o
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.

No musi musi [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry