reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase :errr: ale apacz mnie urzekł :D

Super! Widziałam ją ostatnio na żywo w sklepie, faktycznie jest spora, większa niż na zdjęciach się wydaje.

Podaj link też by mi się przydała :D tylko znowu dziś paczka z apteki ech...a muszę parę dni odczekać z zamówieniem bo mąż oszaleje :/ a chciałam zamówić kocyk i parę rzeczy z lulalovve ma ktoś ?

Mam 2 otulacze- cieńszy i grubszy, komplecik ubrankowy, taką "szmatkę" z pieluszki do przytulania, 2 x czapeczki i... nie pamiętam czy coś jeszcze :) Ale jakość fajna, szczególnie ten cienki otulacz w piórka. Któraś z dziewczyn zamawiała jeszcze więcej rzeczy, ale oczywiście nie pamiętam kto :confused2:

Nie nie moje libido nadal na poziomie -10 ale to dobrze bo i tak mamy od początku zakaz[emoji3] mam tylko nadzieję , że po porodzie wróci wszystko do normy [emoji12]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Musi, bo musi być jeszcze jeden dzidziuś! :-) :)

reklama
Super! Widziałam ją ostatnio na żywo w sklepie, faktycznie jest spora, większa niż na zdjęciach się wydaje.

Mam 2 otulacze- cieńszy i grubszy, komplecik ubrankowy, taką "szmatkę" z pieluszki do przytulania, 2 x czapeczki i... nie pamiętam czy coś jeszcze :) Ale jakość fajna, szczególnie ten cienki otulacz w piórka. Któraś z dziewczyn zamawiała jeszcze więcej rzeczy, ale oczywiście nie pamiętam kto :confused2:

wlasnie przyjaciolka ma ja tylko inny wzor i kurcze od roku z nią smiga wszedzie
pakuje malej pampersy, jedzenie butelki jakies zabawki i swoj portfeeel wiec pakowna jest ze mna pojdzie na szpital juz :D

Dzwonilam do D z zalem ze stoje itd. A on na to "kup sobie koszulke dziecko w drodze...jestem w ciazy moze umieka czytac i mastepnym razem ktoras cie przepusci." on to ma pomysly

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrząc na ciebie pomyślą, że jesteś w ciąży chyba miesiąc ;)
Wyglądasz jak wysportowana laska sporo młodsza, więc takie są minusy ;)

Ale serio, to nie dziwię się, że się wk....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam na przedniej ścianie i ruchy też czuję słabo, tzn ruchów to nie wiem czy czuję, czuję kopniaczki. Dziś już 23+2 a czuję dalej tak samo, nic mocniej a nawet ostatnio powiem Ci, że czasem myślę, że słabiej, albo się mały inaczej ułożył albo łożysko się podniosło.
Tak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego :)
o jezu.... <3

napewno kolo 24 tyg juz regularnie bedziesz czuc

a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase :errr: ale apacz mnie urzekł :D
Wyślij link :)
Skurczy nie chcesz, zapewniam ;)
Ale mocniejsze ruchy już niedługo - ja czuję już bardzo mocno, O też czasem, i widać przez skórę ;)
A też mam łożysko na przedniej ;)
Więc jeszcze parę tygodni ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze :o
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.

No musi musi [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry