kinga30
Fanka BB :)
Tak jest bo my mamy starszy i już mamyFaktycznie ISOFIX jest już w modelach dużo starszych cis mi się roczniki poplataly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest bo my mamy starszy i już mamyFaktycznie ISOFIX jest już w modelach dużo starszych cis mi się roczniki poplataly
Super, ze juz po[emoji5]Ja juz po glukozie czekam na męża bo poszedł kupić mi coś do jedzenia jakoś dałam rade okropienstwo pierwsza godzina najgorsza ale wytrzymałam teraz czekam na wyniki i mam nadzieje ze będzie dobrze naczczo wynik byl poprawny
Jak masz leukocyty wporzadku w osadzie to raczej nie zwracaja uwagiPatrze moje wcześniejsze wyniki moczu i miałam liczne, d liczne nieliczne.. różnie a mój gin nic o tym nie mówił...
Omg, biedna. Teraz bedzie jeszcze gorzej jak sobie to przypomni[emoji53]Jedna biedna nie wytrzymała i po 20 minutach zwymiotowala wszystko na podłogę
Czekam na ten moment <3Na pewno dostanie [emoji3] a moze i nawet wczesniej[emoji13]
U mnie też poszłabym spać znowu najchętniejHahahhahah racja
Bosze, pada deszcz, jest szaro, nie chce mi się NIC
Jak masz leukocyty wporzadku w osadzie to raczej nie zwracaja uwagi
U mnie też poszłabym spać znowu najchętniej
Mi teraz powiedziała, że mocz dobry a też mialam bakterie dosc liczne a reszta w porządkuLeukocyty w każdym badaniu miałam w normie, czyli nie muszę robić tego posiewu czy lepiej zrobić ?
Mi teraz powiedziała, że mocz dobry a też mialam bakterie dosc liczne a reszta w porządku
Ja cały czas od rana leżę, zascielilam łóżko, zjadłam śniadanie i z telefonem się nie ruszam zaraz się przykryje i spaćMyślę że jak się walnę na kanapę w pokoju to nikt się nie zdziwi