reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieję, że ta m/l będzie na mnie dobra :)
Dziewczyny jak mam wizytę 5 kwietnia to kiedy najlepiej iść zrobić tą glukozę? Mam jeszcze przy okazji też oddać mocz i zrobić morfologię.
Glukoza miedzy 24 a 28 tc. Nie ma znaczenia czy blizej wizyty. Ale jak chcesz od razu mocz i morfologie to lepiej blizej wizyty.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja na to na pewno nie będę zwracała uwagi :)

U mnie na minusie ciągle, więc mam jedyny plus , że K nie ma w ciągu miesiąca ..

To ja taką samą , ale w komplecie z większą : Zobacz załącznik 842505

:( Ja mojemu objecalam , że dostanie prezent od małej na urodziny. W 27 TC :(
W 27tc już na pewno będzie bardzo dobrze czuć [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już widzę jakbym miała mojego wilczura ważącego 40 kg wrzucic do wózka :D Ale codziennie chodziła do pokoju Stasia i zaglądała w wózek, chyba sprzawdzała czy przez noc tam sie dziecko nie pojawiło :D
Strasznie za nią tęsknie :( Została teraz u teściów. Ma tam wielkie podwórko i codziennie spacery po lesie a ja coraz mnie żwawa i aktywna. Po porodzie myśle ze ok. 2 tygodnie i będzie spowrotem z Nami. Ale dziś jak wychodzilam do sklepu to tak mi się smutno zrobiło, bo jak zakładałam buty to ona od razu smycz przynosiła i mnie szturchała pyszczkiem żeby ją też juz ubrać. A teraz dom pusty :(

To fakt. Mają podejscie takie bardzo naprzeciw pracownikowi. Tak samo mają super pakiety socjalne, sportowe, medyczne itp
Oj to faktucznie smutno. Ale wiadomo, ze robisz to dla pieska dobra a nie dla wlasnej wygody.
Tez mi bylo przykro jak przeprowadzajac sie zostawialam moja kotke u rodzicow. Ale M sie nie zgadzal na zabranie jej, a poza tym ona juz byla za stara na takie przeprowadzki. Lepiej jej bylo zostac na swoich starych kontach. No i wiadomo , nie z obcymi ludzmi, tylko z tymi z ktorymi mieszkala od poczatku

To ja na to na pewno nie będę zwracała uwagi :)

U mnie na minusie ciągle, więc mam jedyny plus , że K nie ma w ciągu miesiąca ..

To ja taką samą , ale w komplecie z większą : Zobacz załącznik 842505

:( Ja mojemu objecalam , że dostanie prezent od małej na urodziny. W 27 TC :(
Na pewno dostanie [emoji3] a moze i nawet wczesniej[emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

No to pewnie zelazo dostaniesz. A co do moczu to jesli to kolejny raz jest duzo bakterii to zrobilabym posiew. Bo prwnie dobrze pobierasz.
ż

Patrze moje wcześniejsze wyniki moczu i miałam liczne, d liczne nieliczne.. różnie a mój gin nic o tym nie mówił...

reklama
Nie pamiętam, ale już parę tygodni temu ;)
Zwłaszcza z boku, jak kopie centralnie po łożysku to czuć mniej, ale czasem widać, jak kopie z boku, obok łożyska, to czuć bardzo dobrze :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super :)
Musialby sie kapac 3 razy dziennie po 2 godziny zeby byla na biezaco[emoji23]

Hahaha no :D ale w weekend jest tu ciszej to może podgonie jakoś :D
Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...

f2w39n7303c24ozn.png

Poki co, muszę uzbroić się w cierpliwość :p

Do góry