Nie wiem, mnie dał skierowanie na 3 punktowąCzyli jakbym miała mieć tą 3 punktową to lekarz by mi powiedział tak? A po co robi się 3 punktowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, mnie dał skierowanie na 3 punktowąCzyli jakbym miała mieć tą 3 punktową to lekarz by mi powiedział tak? A po co robi się 3 punktowe?
U mnie też, i zakazU mnie libido od samego początku na poziomie +10
A ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuł a ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)Skurczy nie chcesz, zapewniam
Ale mocniejsze ruchy już niedługo - ja czuję już bardzo mocno, O też czasem, i widać przez skórę
A też mam łożysko na przedniej
Więc jeszcze parę tygodni
Nie pamiętam, ale już parę tygodni temuTak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego
Wyślij link
O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.
Musialby sie kapac 3 razy dziennie po 2 godziny zeby byla na biezaco[emoji23]No właśnie daj mu chociaż się wykąpać i bądź z nami w miarę na "bierzaco "[emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
śliczna jaka cena ?o jezu.... <3
napewno kolo 24 tyg juz regularnie bedziesz czuc
a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase ale apacz mnie urzekł
I jaka jest w tym różnica ?Czyli masz dwupunktowa. Czyli pobranie przed i po 2 godz. Jest tez trzypunktowa, ze pobranie przed, po 1 godz. i po 2 godz.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
śliczna jaka cena ?