reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli jakbym miała mieć tą 3 punktową to lekarz by mi powiedział tak? A po co robi się 3 punktowe?
Nie wiem, mnie dał skierowanie na 3 punktową ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego :)

Wyślij link :)

O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze :o
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.
Nie pamiętam, ale już parę tygodni temu ;)
Zwłaszcza z boku, jak kopie centralnie po łożysku to czuć mniej, ale czasem widać, jak kopie z boku, obok łożyska, to czuć bardzo dobrze :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam w 6 miesiącu[emoji3][emoji3] od rana chodzę jak wampir... Cala noc nie spalam a gdy już zasypialam to Michaś dawal o sobie znac[emoji13][emoji13] a jak wasze samopoczucie?? U mnie od rana pada deszcz wiec tylko spac.

0d1ysek2nd7i49el.png

Do góry